Scudo Sports

BuDa BeNim KüLüStÜr :)

Scudo
dostum bisikletin başlangıç için güzel.senin yaşındayken bizimde milyarlık bisikletimiz kaskımız yoktu.büyüyünce alındı.şimdi sedona 761'im var.sen büyü kendi kazandığın para ile hayalindekini al;) iyi pedallar.

@hayko-cepkin

aynen sorma ya, 250milyon o ışıklı delphiler, zaten bisiklet parası ediyo o da..

değmez boşversene akıl işi değil, alan alsın da bana göre değil asla

Bende km saati aldım bugün 5 dk bisiklet sürdüm sokakta 43 yapabildim daha düzgün yollar olsa iyi yaparım :)

@eemre95

hayırlı olsun emrecim :), yalnız dikkat et de bu sefer hız yapıcam diye gaza gelirsin, dikkat et sürerken,

resmini çekip buraya koyar mısın peki?

bunun da resmini görsek? :)

tamam abicim en yakın zamanda fotoğrafını koyarım :)

http://www.bikeandoutdoor.com/urun/resimgor.php?resimid=3847

Enseden ayarlı
M-L veya S-M ölçülü

Sökülebilir vizörlü

16 delikli

Arkada daha iyi havalandırma için 6 delik

Öndeki 4 delik arı, böcek vs. girmemesi için fileli

- KULLANICI TİPİ : MTB

SİZCE NASIL KASK RENGİ VE MODELİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ. HEMDE FİYATIDA UYGUN SİZCE ALIYIMMI ?

@eemre95

helal olsun sana, şimdiden kask bakıyo olman gerçekten çok şaşırttı mutlu ettiği kadar..

• Beğen
Tepkiler: eemre95
Tabikide kasksız doğru düzgün hız yapamıyorum kask olsa kendimi daha çok güvende hissederim. :)

Bu 1 kaç gün içinde kask alıcam ama kimse yorum yapmıyo sizce bunu alıyımmı ? :S

@eemre95

30lira o kask, ama 1 tane kaldı o dükkanda, hatta satmıştır bile.

@celil.mayaoglu

Roll-Ex recelini cok severim. Olsa da yesek simdi...:D :D

@gokdaltercume

ha ha ha, sırf siz yarım kalmayın diye gülmüş gibi yaptım en azından;

bari rolex'le alakalı saat esprisi yapsaydınız daha yaratıcı olurdu da üzgünüm gülemedim ama gıcık oldum dersem yalan olmaz..

bergamot; zamanında adını ilk kez duyduğum için, reçelini de yedikten sonra adını da tadını da unutmadığım meyvenin adıdır. Çok güzel reçeli var bunun. Antalya'dan getirtiliyo genelde uzak şehirlere özellikle..

arkadaşın bisikletinin markası da bergamont'tu tek harf farkı da olsa bu bisiklet markasını da ilk kez duyduğumdan sordum sadece; ona dedim

(link)

secwoo adlı arkadaşın bisikletinin markası, ilk sayfada yorum yazmış arkadaş, bisikletinin markası bergamont bakın..

itiraf da ediyorum, araştırma yapmadan direk sormak gibi hata yaptım, arkadaşın konumu Tokat,
bergamont ismi de yerli gördüm, bizde de meşhurdur böyle ümit, ünal marka bisikletlerden sonra bazı Türkçe kelimelerimizle ufak tefek oynama yapıp değişik isim yapmaya da bayılırlar ülkemizde, aklımda öyle bir senaryo canlandı.

mcdonalds'da ek-MC yazıp da ekmek dedirtmeye çalışan, ya da zanussi ve Yumatu gibi yabancı süsü verip de uydurma isim marka üreten yerli mallarımız da var malesef..

Tercüman olarak bunu siz daha iyi anlarsınız..

sözlükte yazarlık yetkim var benim de evet, ama henüz yazım yok uğraşmama gerek yok benim yerine defalarca yazılmış aynı yazı yığınından sonra sıkıcı olur çünkü..

Bergamot u nerde gördün ya? Gladiator / Roll-Ex yaziyor...:)
Sahibine soralim en iyisi : Markasi nedir dostum?
Dipnot:Celil, sözlük yazari misin ?

kazasız surusler emre bence de bısıkletıne kulustur deme alınır sonra :) beterın beterı vardır ayrıca :rolleyes: :)
km saatı meselesıne gelınce bende 10 kusur ytlye aldım ama memnun degılım. durup durup kendını sıfırlıyo bı manası kalmıyo ama tuslarına basmaz elını surmezsen tıkır tıkır calısıyo :D aklında bulnsun ama boyle bı sorunu daha once hıc duymadım..

• Beğen
Tepkiler: eemre95
Markasını ROLL-EX olarak biliyorum bergamont'u ilk defa sizden duyuyorum :)

Geri