Scudo Sports

Bu trek bursa'da tek.! senin ki ne renk?

@Y.Toygar

Güzel yorumunuz için teşekkürler. Aslına bakarsanız herkesin sahip olduğu bisiklet kendine güzel geliyor. Bundan önceki bisikletlerimde öyleydi şimdiki de öyle :)
Eminmki sizin bisikletinizde öyledir.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
Gerçektende başlığa uygun bir bisiklet olmuş. Güle Güle kullanın.

@Selim Üsel

bekleriz bir pazar günü turumuza selim bey

@barracuda1653

Gözlem için teşekkürler, ancak forumun başında da bu konu geçmişti. Lastikler yönlü oldukları için o şekilde monte edildiler

Selamlar...

Hocam küçük kırmızı renkler resmen yakmış bisikleti o ne güzel bi uyum öyle yaa. O kadar az kırmızı bu denli nasıl dinamikleştirmiş bisikleti hayret ettim. İyi sürüşler dilerim. Bisikletin süper. ;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
Yokmu Bursada bu bisikletin aynısından toplayacak biri daha :)

• Beğen
@SpiDeR_boy

Teşekkürler. Toplarken ayrıntılara dikkat etmeye çalıştım. Beğendiğiniz için teşekkür ederim.

@deore79

Aslında bu bisikletten çok daha güzelleri var Bursada. Hatta resimleri koydular bile :in:

valla bayıldım süper bir alet,renk uyumumuylada mükemmel kıskandım doğrusu:) iyi günlerde kazasız belasız bir şekilde kullanmanı diliyorum...

• Beğen
@xXmekrogXx

Teşekkür ederim. Yorumunun beni güldürdü. Allahta seni güldürsün. Sana çok daha iyilerini temenni ediyorum.

@rozami

Teşekkür ederim. Çok daha iyileri sizlerin olsun.

genelde herkesin bisikletlerinin fotoğraflarına bakmam ama bi baktım 12bi görüntülenme başlık güzel bi açtım harika bir bisiklet güle güle kullanın :)

• Beğen
Beyazın asalati işte.Çok güzel bisiklet.Hoşuma gitti:)

• Beğen
@MURAT ERFINDIK

@halid acar

@emreşen

İçten mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler…

@Cihan Aydan

@varol bisiklet

Teşekkürlerimi sunarım. Her şey gönlünüzce olsun…

Geri