tansu berkay
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 361
- Bisiklet
- Colnago
corratec motion kullanıyorum ve küçük çapta hafifletme çalışmalarım oluyor.önce 2.580gr lık?(bu ne be böyle demeyin
) amortisörü rst megaan la değiştirdim.1.770 böylelikle 810 gr cepte. daha sonra boğaz ve gidonu amoeba vitra sele borusunuda AMOEBA 27 çap Model : SP-M210 değiştirerek toplamda 1 kilo kazandım.şimdide jantlara geldi. bunun içinde yardım gerekiyor. düşüncem rigida zag 19 yada rigida xc 420 mavic 717 jant
revolution teller lx hazne ve kaset olarakta pg 990 slam kullanmayı düşünüyorum tabi mevcuttaki tekerlek setinin ağırlığının hiç bilmiyorum bilen varsa çok sevinirim.son olarakta aynakol değişecek ve şimdilik bu çalışma bitecek 1 2 sene sonrada kadro.bu arada sadece şehir içinde bindiğimide söyleyeyim. bide bilenlere sormak istedim. siz nedersiniz............
revolution teller lx hazne ve kaset olarakta pg 990 slam kullanmayı düşünüyorum tabi mevcuttaki tekerlek setinin ağırlığının hiç bilmiyorum bilen varsa çok sevinirim.son olarakta aynakol değişecek ve şimdilik bu çalışma bitecek 1 2 sene sonrada kadro.bu arada sadece şehir içinde bindiğimide söyleyeyim. bide bilenlere sormak istedim. siz nedersiniz............