Hüsnü Deniz Kalaycı Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 656 Tepki 184 Yaş 32 Şehir Konya İsim Hüsnü Deniz Kalaycı Bisiklet Scott 20 Ocak 2010 #1 (link) Arkadaşlar internette dolaşırken bu siteyi gördüm ve ilgimi çekti ama nasıl çalıştığını pek anlamadım ve ben bu siteden birşey almaya kalksam acaba ne kadar güvenebilirim? Şimdiden teşekkürler
(link) Arkadaşlar internette dolaşırken bu siteyi gördüm ve ilgimi çekti ama nasıl çalıştığını pek anlamadım ve ben bu siteden birşey almaya kalksam acaba ne kadar güvenebilirim? Şimdiden teşekkürler
S sadana Forum Bağımlısı Kayıt 20 Ağustos 2006 Mesaj 2.243 Tepki 2.294 Şehir Adana 20 Ocak 2010 #2 Siteye üye oluyosun ve açık attıra ile satılan ürünlere fiyat verebiiyorsun. aam güven konusunda bir şey diyemem.Bu kadardır sanırım.İyi Forumlar. Tepkiler: Hüsnü Deniz Kalaycı
Siteye üye oluyosun ve açık attıra ile satılan ürünlere fiyat verebiiyorsun. aam güven konusunda bir şey diyemem.Bu kadardır sanırım.İyi Forumlar.
P Piskiletci Forum Bağımlısı Kayıt 20 Ağustos 2008 Mesaj 2.855 Tepki 2.547 Bisiklet Corratec 20 Ocak 2010 #3 Zamanında üye olmuştum. Açık arttırma yapabilmen için para ile açık arttırma teklifi satın almanız gerekiyor, tamamen tuzak bir site tavsiye etmem. Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN, Hüsnü Deniz Kalaycı ve sadana
Zamanında üye olmuştum. Açık arttırma yapabilmen için para ile açık arttırma teklifi satın almanız gerekiyor, tamamen tuzak bir site tavsiye etmem.