Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bu pedal hakkında ne düşünüyorsunuz ?

invictustr

Daimi Üye
Tepki
93
Bisiklet
Bianchi
(link)

hem normal ayakkabıyla hemde spd ayakkabıyla kullanacağım bir pedal arıyorum fiyatı da göz önünde bulundurursak ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?

Scudo
O pedal hakkında bilgim yok ancak ben dağ bisikletimde A530 kullanıyorum, tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Fatin
@Oğuzhan Y.

aynen tam bende ona bakıyordum daha iyi gibi ağırlığı hakkında bi bilginiz var mı o yolladıgım linkteki ağır galiba

ayrıca bu siteden alısveris yapabilir miyiz güvenli midir?

@Eren Can Güldalı

Diğer konunuza yazmıştım. En ideali A530 modeli. Ben ergonomisinden de memnunum. Ağırlığı da diğerlerine oranla daha hafif.

Shimano PD-A530 (link) 381Gr
Shimano PD-M324 (link) 511Gr

@Ömer Fatin

o zman m520 yi aldıydım bu sefer sattım onları farklı bisey alayım dedim daha kullanıslı dediğim gibi bu site güvenilir mi alsak ne vakitte gelir?

Güvenilir bir site. Özellikle Almanya ve çevresinde ismi çok bilinen bir firma olduğunu duymuştum.

Ben 2 sipariş çıktım. ilki 15.gün elime geçti. 2.Siparişim sanırım yılbaşı öncesi yoğunluğu sebebi ile yaklaşık 1 ay sürdü.

Bu arada 15€ kargo bedeli olduğunuda unutmayın. O nedenle siparişinizi 75€ tutarına kadar yükseltin ki kargo maliyetiniz diğer malzemelere dağılsın.

@Oğuzhan Y.

satmayı dusunur musunuz?

Merhabalar, aradığınız şeyin gayet basit bir yolu var, spd pedallara uygun plastik parça var aynı ayakkabı mantığıyla çalışıyor. 15 - 20 tl civarında bulabileceğiniz bir şey.

(link)

(link)

@eozalp1914

merhaba nereden bulabilirim bunları ?

hocam çoğu bisiklet mağazasında bulabilirsin, spd pedal platformu diye geçiyor ;)

@eozalp1914
decathlonun sitesinde göremedim yarın bi uğrayayım en iyisi :)

@Eren Can Güldalı
M520'nin platformlu olanı galiba. M520'den çok memnunum. M520'yi 3 bisikletimde de kullanıyorum. Tavsiye ederim tabii ki.

Delta Bisikletten Bizim Bir Arkadaş Almıştı Aynısıydı Yanılmıyorsam ve 90 TLydi Fiyatı..

Geri