Scudo Sports

bu pazar bişiyler yapalım eskişehirde???

yol güzerhaı ne olsun

• kirazlı şelalesi

• mamuca barajı

• Toplam katılım
    14
@escudos

eyw paşam aramızda herkeze yer var buyur gel pazar sabah sekizbuçuk dokuz arası adalar migrosun onune gel :)

@maosxs

eyw canın saolsun haftayada yapıcaz....

bu arada arkadaşlar bugün şelale yolundaki çağlaan rampasını kontrol ediyim die antrenmanın rotasını hafif kaydırdım adamalar rampa sonuna 1 kilometre kala asvalt calışması yapmışlar ama sadece başlamışlar her zamanki gibi kaplama yapıcaklar onun içinde önce ziftleyip bırakmışlar yani şelaleye gidersek biz muhtelen yolcular bi kilometre elde götürcez bisikletleri neyse salık olsun...

Scudo
@bozuk_para

Eğer son dakka bir engel çıkmazsa insallah gelicem...kendimi bu tura göre ayarlıyorum,%80 sizinleyim...ama dediiğim gibi 13:30 da iş başı yapıcağım için sizden duruma göre daha erken dönebilirim,benim için sorun olmaz tek başına dönmek...maksat beraber pedallamak olsun...

tamam bu pazar görüşmek üzere!şimdi yolculuk şelale gibi görünüyo sanırım yanımıza almamız gereken (yiyecek, icecek vs.) gibi şeyler herkeze kendi istediği gibi mi getiricek?

@escudos

valla yiyecek içecek gibi şeyleri istersen getirebiliosan getir zaten dışardan takviyemizi yaparız ortaya koyarız allah ne verdiyse artık

bu arada gezi güzergahı baraj gibi duruo çünkü şelale yolunda asvalt calışması var :(

tamam benim için farketmez neresi olursa gelirim....

Şelale yolu güzel gibi duruyor fotoğraflardan oraya gidelim bencede.Hem siz yolcular elinizde taşımak zorunda kalmazsınız.Hemde yol düzgün.Yanımızda zorunlu getirmemiz gereken birşey varmı?(içlastik,yiyecek,içecek,pompa gibi)

@kir-pi

valla kirpi dediğim gibi şelale yolunda çalışma var daha doğrusu yolun başındaki rampada var daha ileriye cıkamadım amam bu akşam bakma niyetim var yanında zorunluı getirmen gereken bişi yok dilersen yiyecek icecek getirebilirsin dışardan da alıcas saten takviye olur ayrıca yolda kalmaman için tamir malz. her zaman yanında bulundurmanda fayda var

Arkadaşlar güzergahdaki yolların durumu nedir ince yol lastiğini kaldırırmı?yanlış bilmiyosam yol bisikletiyle gelicek arkadaşlar olucak...bende ona göre mtb veya şehir bisikletiyle gelicem...

Mtb ile gelirsen sorun olmaz bence.Yollar asfalt ince lastiğin sorun çıkaracağını sanmıyorum.Ama selale tarafına gidilecek olursa oranın girişinde yol çalışmaları varmış orada sorun olabilir.

@mazhar

valla abicim biz yol bisikletiyle geliyoruz iki kişi yol çok götü değil dişli lastiğe çok fazla gerek yok bence he şelalede ekşın yapcam diosan o başka :)

Arkadaşlar şelale yolunda bolca köpek varmış duyrulur:D İnşallah giderken bize denk gelmezler!!
Ayrıca nereye gideceğiz selçuk abi daha kesinleşmedi dimi?Oylamada berabere zaten.

@todiefor

çağlanda(şelale yolunda) az antrenman yapmadım o yuzden cobanlar surulerini cıkarmamıs olsunlar dufa edin : )

yarın sabah karar veririz olmazsa güzergahı çağlan rampasının önünden geccek gibi ayarlarız yol ii dilse defam eder baraja gideriz

bu arada kondisyonunuz nasıl bakalım onur gibi arkadan toplamayalım sizi? ? ?

altı kişi oy vermiş kim iki kere verdi sölyein bakim

Selçuk abi 2 kere verilmiyo malesef:DKondisyon idare eder ama düz yolda size yetişebilirmiyiz bilmiyorum malum biri mtb biri yol:D

bende gelmek isterim mamuca barajının yolu çok bayır değilse mamuca yoluna gidelim şuanda işten geldim yorgunum ve pazartesi işe gideceğim için kendimi fazla yormak istemiyorum şelale ye gittiydik serhat abi ve oktay abiyle rampa çok var yolda yorduydu biraz mamuca barajı yolunda fazla bayır yoksa oraya gidelim

Geri