Furkan BOZKUR
Aktif Üye
- Tepki
- 43
Bugün işten çıktım hemen eve gitmedim ve turlayayım dedim. Herşey gayet güzel ve eğlenceliydi her ne kadar otomobil şoförleri umursamayıp yakınından vızır vızır geçse de. Dikkatli olmaktan bisikletimi tam randımanlı kullanamıyorum.. Her neyse önce bir sahile uğradım, ordanda eve gidiyordum çarşıdaki son dönemecimi dönüp 500M sonra eve varacaktım Allahtan bayır çıkıyordum daha dönemece gelmeden Sağ tarafa park etmiş araçların birinde insan dikkat edip bi aynadan kontrolünü yapar kapıyı öyle açar arada 1 Metre mesafe yokken tam yanından geçicem zank diye kapıyı açtı, ne yapacağımı şaşırdım çabuk kavrayıp sol sağ yapıp gidonu çevirmeyi başardım ama firen pabuçlarının olduğu yer çarpmadan kayınca ön lastiği kitledi ve arka teker havada kaldı allahtan takla atmadım. Parmaktaki küçük bir sıyrıkla atlattım şükür olsun. Gerçi Genç Şoför çok Özür dileyip Bi ihtiyacın var mı gideceğin yere kadar bırakabilirim tarzı şeyler söyledi biraz gönlümü aldı ama dikkatli olması bu durumda daha önemliydi, bir dahakine dikkatli olur umarım. Böylelikle ilk kazamı gerçekleştirmiş oldum bende
)