Scudo Sports

Bu Nasıl İş Anlamadım.

ilk ücretsiz bakımdan sonra pek sorun çıkmıyor. zinciri zamanında temizleyip yağladın mı, tamamdır. biraz da bisikletin dilinden anlarsan sorun yaşamazsın. servis 20-25 tl bakım ücreti alıyor. ona vereceğin parayla alet çantası alıp kendin öğrenmen daha iyi olur. tabi bisikletin çok pahalı değilse bunları yapmanı tavsiye ederim

Scudo
@Taxonera
Bir çok otomobil firmasında bu böyle hocam maalesef. Honda Toyota Mercedes Renault Alfa vb.

@Taxonera
Bianchi de yerli malı hocam italyan değil Türkiyede satılanlar

ilk (1ay) bakımda herşey olması gerektiği gibi mi diye bakıyorlar, birşey yaptıkları yok.. ondan sonraki bakımlar artık sana kalmış

benim bianchi'de de böyleydi ilk bakım ücretsiz, sonraki zorunlu olanlar ücretli.

@Taxonera
ilk iki bakım ücretsiz diye biliyorum

İlk bakımı kesinlikle ücretsiz kardeşim zaten küçük bir kupon verecekler onunla yaptıracaksın itiraz ederlerse salcano müşteri hizmetlerini ara var ise eğer servisiniz ücret istiyor diye gereğini yapıyorlar. Ama 2015 yılından itibaren bazı markalarda kaldırıldı bu uygulama.

@citk60 çok doğru bir iş aslında en iyisi bu kendi tamirimizi kendimiz yapmamız gerek ancak gün geliyor öyle bir yerde sorun çıkıyor ki kendi müdahalemiz yetersiz kalıyor.bisikleti kendimiz tamir edip tamirciye gitmememiz tıpkı şuna benziyor : geçen yıl haziran ayında arka 2 adet azı dişim birden ağrı yaptı ve şişti.hemen eczaneye gidip 1 kutu antibiyotik içtim ve dişlerimdeki sorun çözüldü ne ağrı kaldı ne de şişlik.derken aralık ayının sonlarına doğru yemek yerken bu dişlerimin ikisi de uçlarından kırıldı çürüdüğü için hadi neyse yine hemen antibiyotik vs 1 ay daha erteledim ve en sonunda baktım ağrılarım daha çok arttı dişçiye gidip 2 dişimide birden çektirip kurtuldum.benim bu tamirci konusundaki felsefem şudur gün olur bütün bisiklet tamircilerine işimiz düşebilir bu yüzden hepsi ile arayı iyi tutmak lazım.

Geri