Scudo Sports

Bu kış ne yapıcaz? 1 dk ayırın lütfen

OnurBurak

Üye
Tepki
3
İsim
Onur Burak
Bisiklet
Bianchi
Buralarda kış çok sert geçer yeni bisikletimi çatıya koyamam çünkü yer yok bu yüzden eve koymak zorundayım bisiklet 12 kilo civarında askı aparatı yaptırıcam ama oda 10 kilo civarında olurmuş sizce duvar çekermi yapayım mı?

Scudo
Decathlon'da satılan kancalar var.
(link)

Bunu duvara monte edip bisikletimi ön tekerlekten astım. Altına da evde fazla duran komidini koydum. Böylece hem bütün yük kancaya binmiyor hem de bisikletle ilgili yedek parçaları, tamir ve bakım setlerini komidinin çekmecelerine doldurabiliyorum. Tek komidin üzerinde iki bisiklet var.

İlla komidin olacak diye bir kaide yok. Marangozdan veya Koçtaş, Bauhaus gibi yapı marketlerde atıl vaziyette olan tahtaları çok ucuza alıp iki çivi-vida ile birleştirebilir ve destek yapabilirsiniz ki maliyeti de taş çatlasa 30-40 lira olur. (Kanca fiyatı hariç)

• Beğen
Tepkiler: OnurBurak
çeker, bağlantısını sağlam yaparsan daha fazla bile çeker. Eşşek kadar plazma tvleri asıyorlar duvara

• Beğen
Duvarda koca kitapliklar duruyor , buyuk vida buyuk dubel kullanirsaniz 4-5 bisiklet bile kaldirir :)

@OnurBurak

Duvarın kaç çekeceği bir duvardan duvara değişir ama sen yapacağın aparat 10 kg gelemez. bir yanlışlık olmalı. 1-2 kg yi geçecek bir aparattan fazlasına ihtiyacın yok. Duvarın çürük değilse ihtiyacını görmeye yetecektir. :)

hatta aşağıdaki toplam 1 kg bile yok :D

• Beğen
Geri