Scudo Sports

Bu kadar hasar normal mi?

@Eray I

Accell bike yani bianchi fabrikasina, bir urununuzde yasadiginiz problemi degistirmek zorundasiniz veyahut buna benzer israrci kelimeler sarfetmenize gerek yok. Gokalp beyin dedigi gibi garantisi bitse bile degistirirler. Benimde kadromu ve jantimi sorgusuz sualsiz degistirmislerdi. Malinin arkasinda bir firma tum urunlerine omur boyu garanti veriyorlar. Buda kalitesinin gostergesi. Bianchi whistle carraro ghost :)

Scudo
öncelikle geçmiş olsun diyorum.

bundan bir kaç sene önce 10 tl'ye 2gb'lık bir kingston flash bellek almıştım kutusunda.eve gelip kullandığımda çalışmadığını gördüm.ürünü satan kişi tanıdık olduğu için hem sohbet hemde bunu söylemek için ürünü aldığım yere gittim.olayı anlattım adam benden ürünü istedi geri iade aldı 15 gün sonra gelip yenisini vereceklerini söyledi.tabiki buna hiç inanmadım tabiki zaten hepsi 10 tl vermiştim adam beni başından savmak için söyledi deyip eve geldim.derken 15 gün geçti yine hiç umudum olmadan ürünü aldığım iş yerine gittim.kapıdan girer girmez adam bana aynı ürünün sıfırından kutusunda olarak tekrar teslim etti.yani 10 tl'lik bir üründe bile bu oluyorsa bu jant garanti kapsamında olmalı bence.

öncelikle geçmiş olsun.bir kazada bu kadar jant hasarı benze normal deil üretim hatası olmasın ?

@Taner Eraslan

Taner Bey evet haklısınız yanlış bir cümle kurmuş olabilirim, çoğu kişi değiştirmezler diye söyleyince olumsuzluğa kapılmıştım.. Hatta şöyle anlatayım, Pazar günü sadece facebook üzerinden Accell'e mesaj yazdığım halde hemen dönüş yaptılar, pazartesi sabahtan da işlem için aradılar. O yüzden Accell için yanlış bir kelime kurmak istemem. Bir de web sitelerini biraz güncelleseler daha güzel olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Eraslan
@Eray I

O kadar kaliteliler ki genel müdürü bile beni aramıştı :) Her kadro alışımda accell'in mallarına ilk göz atarım

Geri