Scudo Sports

Bu Jant Nasil Yardimci Olursaniz Sevinirim

macerakolik

Forum Bağımlısı
Tepki
2.598
İsim
Soner
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
selam bu aşağıdaki jant nasıl acaba fiyatı çok ekonomik bana bu fiyatlarda güzel 2 ad. jant lazım birde bu fiyatın içinde göbeği ve telleri var mı yok mu anlayamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Eğer jant telleri ve göbeği dahil değilse ben kendi jantımın üzerindeki göbeği ve telleri kullanabiliyor muyum?

(link)

Scudo
Bu ürün sadece jant çemberinden ibaret..yani janta teller ve göbekler dahil değil, kendi jant tellerinizi ve göbeğinizi tabi ki kullanabilirsiniz ancak tekrar jantı ördürmek için bir para ödeyeceğinizden çokta mantıklı gözükmüyor..bol pedallı günler diliyorum..

@ozan_

Peki ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz. Örülü bir jant mı alayım. Jantı ördürme ne kadar tutar ki? Jant ördürme fiyatı göbek ve tellerinden daha da mı pahalıya geliyor ki böyle demişsiniz. Bilgilerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin. Ona göre bu hafta cumartesi alacağım. Teşekkür ederim

O kadar pahalıya gelmez sanırım.Mesela bende o şekilde alıp ördürmeyi düşünüyorum.İyi Günler...

o fiyatın üzerine biraz daha eklersen zac 19 jantlar var.36 delik 15 euro,32 delik 19euro.onlar daha güzel(kanımca).ben onu tavsiye edrerim.Yeşil bisiklette var.internetten bakabilirsin.

Geri