Scudo Sports

Bu guzellerın arasından en ıyı olanı secmelıyım

Tepki
1
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Genellikle Asfalt ama hafıf arazıyede gırmem gerekırse gırebılecegım,benı uzun yollarda uzmeyecek olan model hangısı ?
Orbea hakkında pek bır bılgım yok ama kadrosu ıyı bence fıyatına gore

Scudo
cevap yokmu 10 tane konu acıyorum goruslerını bıldıren olur belkı dıye :S

Farketmez hangisi ucuzsa onu al. Hepsi işini görür, üzülmezsin...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ben olsam sabit maşalı bir seçeneği tercih ederdim.Kendi dağ bisikletimin maşasını çoğunlukla kitleyerek kullanıyorum hafif arazide.

Yakın zamanda bisiklet almış biri olarak karar vermek gerçekten çok zor, sen de aynı durumdasın o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama 8 tane bisikleti inceleyip aralarından en iyisini seçmek gerçekten çok uzun süren bir iş herkesin buna ayırabilecek vakti olmayabilir, o yüzden cevaplar konusunda aceleci olmamanı tavsiye ederim, elbet fikir verenler olacaktır. Bisikletleri detaylı olarak incelemedim ancak ikisi hariç hepsi şehir bisikleti. Hafif araziye girme fikrin varsa şehir bisikletiyle hafif arazide sürüş yapmış arkadaşların konularından tecrübe edinebilirsin. Bir de seçim yaparken kullanım alanlarına mümkün olduğunca objektif yaklaşıp, üzerinde bulunan parçaların hangisi senin için lüks, hangisi olmazsa olmaz bunu kesinleştirip o doğrultuda bir arama yaparsan sayı illa ki 8'den 3'e ya da 2'ye düşecektir. O zaman da karşılaştırması daha hızlı olacağından görüşler de artacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu arada kişisel tercihim Merida olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bu degerli yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım. Merida T2 mı ? caner bey

@Caner O.

Caner Bey,Merida T2 Hafıf arazıde ve taşlıkta gıder mı kol agrısı flan sorun degıl ama yeterkı gıtsın :)

• Beğen
Tepkiler: Caner O.
Buna en doğru cevabı bisikleti kullanan arkadaşlar verebilir kağıt üstü değerlendirme yaparak yanlış yönlendirmek istemem.

Geri