Scudo Sports

Bu gün benim doğum günüm ama...:(:(

ahmetdogan

Forum Bağımlısı
Tepki
427
Bisiklet
Marin
Selam arkadaşlar...:)
8 mayıs 1989 yani bu gün benim doğum ve periyodik olarak tekrarlanan yine sessiz gecen bi gün ve yıllardan biri olacak ve öylede oluyor...:eek: :(

Bu sene beni ilk hatırlayan ve ilk kutlayanlar olarak www.bisikletforum.com ve www.gittigidiyor.com ailesine teşekkürü bir borç bilirim...:):D :D

Yalnız bi sorun var...(yunuskivanc elif ve ömer) adlı bi kaç hatırlayandan başka benim dostum yokmuymuş ben onu merak ediyorum...:boese157:

Karalara bürünmüş ve ''paramparça''şarkısını dinliyor olarak geçireceğim galiba...:eek: :D :bayrak:

Scudo
doğum günün kulu olsun ahmetçim nice senelere inşallah

@ahmetdogan

genc arkadasim mumkun mu seni karalara burundurup birakmak, oyle guzel bir yaştasin ki keyfini cikart. bu guzel yaşini ben de kutlar herseyin gonlunce gelismesini dilerim:)

önemli olan doğmak değil yaşamaktır
önemli olan kaçmak değil savaşmaktır
bazen umutsuzluk girsede ruhuna
önemli olan her zaman mutlu olmak için çabalamaktır
su akar yatağını bulur
önemli olan su gibi olmak kaderine razı olmaktır
bazen çılgınlık yapasın gelir
bazende umutsuzluk ruhunu kemirir
önemli olan yaşamın tadını çıkarmaktır....

write by tnt...

sevgilerimle doğum günü hediyesi babında doğum günü şiiri...

Yeni yaşın kutlu olsun. Hayat hiçbir şey için karamsarlığa kapılmamayı gerektirir. Çok güzel bir gün bugün, çünkü bir daha asla 19 yaşında olamayacaksın :) Bugün geri kalan hayatının ilk günü. Hayatın tadını çıkar.

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
doğum gününü kutlu olsunnnnnnnn

Nice güzel aynı zamanda mutlu yıllara Ahmet.

Mesajlarıyla beni yalnız bırakmayan,

TnT'e( minik şiir için ayrıca teşekkürler;) )

enis57'ye,Teberus'a,mustafakoray'a,koray1459'a,el turco'ya,gültekin arkadaşlarıma;) ,abilerime;)
çok teşekkür ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: selcuktnt
iyi ki doğdun,nice mutlu yıllara!!!
kocaman bir hayat var önünde dilediğince yaşayacağın,herşey gönlünce olsun:)

Doğum günün kutlu olsun....Daha yaşın çok genç tadını çıkarmaya çalış hayatın,ki daha sonra sorumluluklar üstüne üstüne geldiğinde bugünlerini gülümseyerek hatırlayasın....

Doğum gününüz kutlu olsun...Nice mutlu,bol pedallı ve sağlıklı seneler dilerim.

Sevgili;
pırtık'a, mert fr'ye, lepidoptera'ya, nuri aktürk'e, janset'e ve telefonla arayıp yalnız bırakmayan(nikanam'a,ismail abi'ye;) )teşekkürü bir borç bilirim.. böle bi günde yalnız bırakmadığınız için....

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
dogum günün kutlu olsun....benimde 7 haziran sende benimkini kutlarsın ama ben hatırlaymıyacagım ona göre...

@punisher89

Oki..bakalım teşekkürler.. Unutmazsam inşallah diyeyim... Biliosun öss yaklaşıyor o zamanlar...;)

Geri