Takılır tabiki de..Benim bisikletim 13 senelik.Seninki ile aynı fren sistemi vardı.Dün sistemi değiştirdim..V-brake sistem yaptım..şimdi çok daha iyi oldu.
Bu fren cantilever frendir. Eski bir sistemdir artık pek tercih edilmez, hatta hiç tercih edilmez. V fren tabi ki takılır ancak fren kollarının da değiştirilmesi, V fren uyumlu bir kol takılması tavsiye olunur .
çok teşekkürler bu frenler bisikleti durduramıyor hızlı giderken 20 metrede falan duruyor.75 ytl ye kadar önerebileceğiniz bir v fren sisteimi varmı fren kolları dahil
Delta Bisiklet, Yeşil Bisiklet, Metin Bisiklet, Velespit, aramıza yeni katılan Efor Bisiklet ve eğer Ankara'da isen Erdoğanlar Bisiklet'ten temin edebilirsin sanıyorum. Kendilerine forum aracılığı ile veya telefon/mail ile ulaşıp bilgi alabilirsin .
Arkadaşlar o fren sistemi artık çocuk bisikletlerinde bile kullanılmıyor.Bunun yerine V fren alabilirsiniz.Eğer çok para harcamak istemiyorsanız,aluminyum v frenler kolları da dahil 10-15 ytl ye satılıyor.En azından onlar idare eder.