bu forum bir harika

Scudo

sadana

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Ağustos 2006
Mesaj
2.243
Tepki
2.319
Şehir
Adana
Aynen; Mehmet abi. Bende birçok kişi ile tanıştım. İzmir de “Sedat Tosunoğlu hocamla tanıştım. Tabi, herkes onun gibi olmuyor. Zaten Üzülmemek için umut etmek ve beklememek gerekiyor.

Gerçi sanal ortamda hep güzel İ;İnsanları beklemekte biraz ahmaklık olur.
Birçok alış verişlerim oldu, hala da olmakta. Güzel İnsanlara hasret kaldı be abi. Pireyi deve yapan fesat İnsanlar türemesinler. Hayatlarını, maskeli baloda geçirenlerde uzak olmak dileğiyle.
 

atakibrahim

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Ocak 2008
Mesaj
808
Tepki
302
Şehir
Ankara Bisikle
Forum sayesinde bende çok tecrübeli ve bilgili arkdaşlarla tanıştım kendımı geliştirdim.Allah razı olsun emek veripte bu forumu yapanlara ve emeği geçen tüm yöneticilere saygı ve sevgiler...
 

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Haziran 2007
Mesaj
2.910
Tepki
2.055
bence, her bisikletçi ve de bisikletli iyi insanlardır, ama çok özel insanlar da olması huzur verici. iyi ki varsınız, iyi ki varlar.
 

Niyazi ALTUN

Forum Bağımlısı
Kayıt
4 Mayıs 2010
Mesaj
641
Tepki
435
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar bende düşüncelerimi birkaç satır ile özetlemek isterim.Bisikleforum ailesine katıldığımdan beri çok mutluyum.Gerçekten her ne kadar birbirimizi fiziken göremesekte ,kalp gözümüzle görerek kendimizi arkadaşlarımızın yanında hissedebiliyoruz.Bu sayede bisikletforum ailesi olarak birbirimiz ile ,gerçekten çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurduk.Nitekim bu ortamda kendimizi her konuda ifade etmeye çalıştık ,acımızı ve mutluluğumuzu paylaşarak bir nebze daha kendimizi rahatlatabildik.Az çok hepimizin kalp güzelliği yazdığımız yorumlar olsun alışverişlerimiz olsun ve bir çok paylaşımlarımızda ve etkinliklerimizde foruma yansıyor.Her şehirden her her ülkeden dost ve arkadaş kazanıyoruz.Düşündüğümüzde bir Şehire gittiğimizde ister bisiklet turu olsun ister yerleşim yeri ziyaretimizde o şehirdeki bisikletforum dostları bize kucak açarak her an yardıma hazır olduğunu düşünmemek elde bile değil.Aslında daha yazacak çok şeyler var.
Bugüne kadar bisikletforumda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ,yöneticilerimize. emeği geçen tüm kardeşlerimize yürekten bir teşekkürü borç bilirim.
Birimiz hepimiz ,hepimiz birimiz için ,birbirimize kenetlenerek nice yıllara bu forumda sağlıklı bir şekilde zaman geçirmeyi Cenaba Allah’tan niyaz eylerim.
Sevgi ve saygılarımı sunarım.
 

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Kayıt
12 Ekim 2009
Mesaj
508
Tepki
328
Şehir
Bakırköy, İstanbul
Bisiklet
Salcano
bende teşekkür ederim bu foruma ve düzenliyenlere.. çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum :D
 

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Haziran 2007
Mesaj
2.910
Tepki
2.055
normalda, hocam sayın Sargun Tont gibi 2 bilemediniz 3 kişi ile bisikletle gezmeyi severim. iş yoğunluğu dolayısıyla perşembe akşamları ankaradaki bisikletçilerle gezmem 4 -5 ayda bir oluyorsa da büyük keyif alıyorum. ama hayatımda ilkkez, inat edip bu iyi insanlarla farklı şehirlerle de buluşup birer çaylarını kahvelerini içmek nasip oldu.
baharda, atıp bisikleti bir ctesi pazarı eskişehirde bir ctesi pazarı da kontyada geçirmek istiyorum. konyadan henüz biri ile tanışmak nasip olmadı ama eskişehir de Ferhat ile karşılaşmak nasip olur inşallah.
bir bisiklet kazası sonucu bisiklete haster kalan naz34 ile de tandem ile gezeceğiz kısmetse istanbulda. Sedat hocam ile de bir urla yaparız inşallah.

bu ülkede, insanlar birbirine bir günaydın demeyi çok görürler bazen, hele ben ankarada yaşayan biri olarak, oranın bürokratik resmiyeti ile selamlaşmalar bile soğuktur. ama ne zaman yokda iki bisikletçi karşılaştığında, merhaba diyecek mesafede değilse bile eliyle selam verir. bu ülkede görmediğim bir samimiyettir. ben bile bi çok sebeple, yayaken bile bir bisikletli görsem selam veririm. hal hatır sorarım. yadırganmam, bisikletliler olgun insanlardır.
 

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesaj
6.263
Tepki
8.463
Yaş
48
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
@Mehmet Levent

Çok teşekkür ederim Mehmet Senden bunları duymak çok güzel benden bir arkadaşıma senden bahsederken hep söylediğim cumleyi yazmak istiyorum buraya "artık göremediğimiz insanlardan" diyorum seni soranlara. bazen yazdıkların garip geliyor soruyorlar abi tanıyormusun diye aynen bu cumleyi yapıştırıyorum.Bu arada konuyu açmışken bende buradan şimdi isimlerini tek tek yazamıyacağım çünkü yazarsam çok uzayacak biliyorum. bisiklet forum sayesinde tanıştığım tüm arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkür ediyorum ve bisiklet forumada teşekkür edeyim :) son olarak fazla uzatmayım mehmet eskişehire kesinlikle bekliyorum beraber pedallarız olmadı ben ankaraya geldiğim zaman kesinlikle buluşalım bende bisiklet olmaz Ankarada ama pedallamadan da oturup konuşabiliriz.
 

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Haziran 2007
Mesaj
2.910
Tepki
2.055
ikinci el bölümü aradaki köprüleri atıyor. burada malzemeleri herkes severek beğenerek almış oluyor ve sevdiği, kendi gibi bakacağı birileri kullansın istiyor.
 

naz34

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Ağustos 2007
Mesaj
829
Tepki
1.120
Şehir
Pendik, İstanbul
Bisiklet
Carraro
@Mehmet Levent



Sevgili Mehmet
Önce forumda başlayan iletişim, iş dolayısıyle İstanbul’a gelişin, tanışmamıza vesile oldu..
Seni yakından tanıdım... Hani derler ya ; “ yüreğinin iyiliği yüzüne yansımış” ..İşte öyle birisin..
Sen de iyi ki varsın ve benim kardeşim olduğun için de çok seviniyorum....:)
Daima sağlık ve mutluluk içinde kal...............



:60:
Teknoloji , bilgisayar, internet derken hayatımızın vazgeçilmezi sanal alem oldu.. Aynı apartmanda kapı komşumuz ile tanışmazken , kilometrelerce uzaklarda yaşayanlarla, çeşitli adreslerde, site ve forumlarda merhabalaşıp, haberleşir olduk.....

Her ne kadar bu sanal ortamın yalan dolan insanlarla dolu olduğu nidalarını duysak da, ben hep şuna inanmışımdır..
Kalbi temiz, iyi niyetli insanlar daima kendilerine benzer kişilikleri çekerler yanına...

Bir mekanı güzel yapan;
hoşgörülü, dost canlısı, yardımlaşmayı seven, paylaşımcı, art niyetsiz , samimi kişilerin varlığıdır...
Tüm forumlarda Mehmet kardeşim gibi gerçek, güvenilir kişilerin çok olması dileğim..

Esenlikle ve sağlıcakla ……………
.
.
 

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesaj
6.263
Tepki
8.463
Yaş
48
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Bisan
Bak mehmet ben cevapladım naz34 de gördü bir Sedat hocamız kaldı :) yanlız dikkat ettiysen söylediğin isimler senden daha memnun demek ki işin sırrı sende biraz da :) sen iyisin herkes iyi :)
 
  • Beğen
Tepkiler: naz34

mustafa susam

Daimi Üye
Kayıt
20 Aralık 2009
Mesaj
229
Tepki
76
Şehir
istanbul
Bisiklet
Motobecane
forumu ilk kuran insanların zaten bisiklet kardeşilğinden başka amaçlar gütmediği kesin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Engin EŞ