Scudo Sports

bu daha başlangıç

@gurol
bu mesaj bana aittir yanlışlıkla gürol abinin hesabından atmışım :D

Scudo
Saolasın Selçuk abi yardımların için sanada ayrıca teşekkür ederim.

Bu daha başlangıç diyorsunuz... Sonrasında ne gelecek merak ediyorum:)

abi çok guzel hayırlı olsun maşdan bende alıcam ama fiyatı yukesek geldi ama para biriktirip onu alıcam

bir müddet daha merakta kalacaksınız

@deore79

AAA evet hatırladım Ertuğrul Abi.Ben kesin biliyorum galiba heralde...:D :D

bisiklet super bende alıcam bole bi tane saka bi yana gercekten super bisiklet ama aynakolunu degıstırısen daha guzel olacak

hayırlı olsun kaedeş çok güzel görünüyo bol pedallar kazasız belasız

Yeni bir xtr almak bu aynakolu adam etmekten daha kolaydı aslında hatta aynısının sıfırı bile var elimin altında ama bu aynakolu kullanmayı kafaya takmıştım o yüzden değiştirmeye niyetim yok.

axon masanın görüntüsüne diycek yok ama calısmasını bilen warmı kullanan hiç bi fikir olusturamıom masaya karsı şimdiden saolun

Çok güzel bir bisiklet.Rengi de hoş.Güle güle kullanın.

maşanın çalışması gayet güzel fiyatına göre daha önce kullandığım yüksek fiyatlı maşalara çok yakın bir performansa sahip geçen seneki SRL modelini ağır yarış şartlarında kullanan arkadaşlarım AXON'dan oldukça memnun kaldılar
üreticinin iddaasına göre 2008 AXON şimdi REBA maşayla kıyaslanacak bir çalışma performansında ve hafiflikte

Eğer geçen seneki modeliyle karşılaştırırsanız maşayı, tora ya reba gibi bir fark oluyor, yeni maşa gerçekten harika performans veriyor.

Öncelikle bisiklet hayırlı olsun. Ama anlamadığım Gürol abinin beyazit nasıl bundan ağır oluyor? Lastiklerden mi acaba? Bunun bir ekipmanlarının listesini yazar mısın? Merak ettim. 10.6 mükemmel bir ağırlık bu arada, tekrar hayırlı olsun.

axon rld
2008 xt shadow arka vites
2008 xt arka vites
2008 xt vites kolları
2008 xt ruble
xtr fren kabloları
1999 xtr 950 aynakol(modifiyeli)
egg beater smarty pedal
avid juıcy 3 frenler
racing ralph lastikler
alex xcr100d çemberler
dt revo teller