Scudo Sports

Bu da yeni aldığım ng650

Scudo
tam olarak neresindesin ben öğretmenlerdeyimde bende bisiklet almayı düşünüyorm beraber pedallarız diye düşünmüstüm...:D

HAA yakın mışız ben de taş ocağını biliyosan ordayım.hemen önünde.

arkadaşlar bnde ng650 almaya karar kıldım boyum 1,85 civarı kadro bana eziyet çekdirirmi yoksa selenin borusunu max. çıkarırsam mı rahat ederim bide fiyatını 280 buldun 6 ay taksit yapıolar vade almadan nasıl sizce ?

@taxi_15

Ng 650 size olmaz gibi, ama önemli olan bacak uzunluğu, yani bisikletin yanına vardığınızda çocuk bisikleti gibi neredeyse dizlerinizdeymiş gibi ufak görünüyosa ve kadro borusu apış aranızdan birkaç cm aşağıdaysa olabilir ama 10-15cm ise zorluk çıkarabilir.

Sele borusunu en tepeye çıkarmak kadronun ağzını kırar, sele borularının üstündeki çizgi çizgi olan işaretler asla dışarda görünmemeli, sele borusunu değiştirdim ben de 6cm daha uzununu taktım şahsen daha rahat şimdi.
35-40cmlik bi sele borusu olması lazım. Ki salcano ng 650deki sele borusu 25cm. 8-10cmlik kısım içerde kalmalı sele borusunun.

(link)

cok güzel bir bisklet tepe teep pedallayın

Ben 280 ylt ye bisikletten hiç anlamıyoken almıştım salcano çift amrtsr eşk ölüsü gibi bisikletimi şimdi olsa o paraya bunu alırım

Geri