Scudo Sports

Bu da pyhtonumun son hali !!!!

kac kilo bant harcadın:)

Scudo
harcanan emek tebriğe şayan bence... ama önce durdurulabilir olması makinanın...!!!

@Alper Yıldırım

benim on fren yaylı bir sitemden oluşmaktadır. Bu da bisiklete takla attırmayıp güvenli bir şekilde durmasını sağlamaktadır

Emek harcamışsınız,siz beğeniyor iseniz güzeldir.Yanlız Frensiz Olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
yavaş bir hızda hafif yukarı eğimli bir yoldan ilerlerken.ellerim fren kollarında değil zaten yokuş yukarı gidiyorum aman canım frene ne gerek olurki diye tam aklımdan geçerken yanımdaki araç hemen önüme direksiyonu kırdı.şükür frenlerim yeni ve çok sağlamdı papuçlar ise baradine fren kolları deore lx hal böyle olunca frene dokunmam ile durmam bir oldu tehlikeyi çok az bir güçle ve anlık bir refleks ile bertaraf ettim ve anladımki çok yavaş bir hızda yokuş yukarı dahi bile olsa fren çok çok önemli.

farklı olmuş iyi günlerde pedallamalar..

Forumdaki abilerimiz üst güvenlik için disk fren takmaya,fosforlarla kendilerini belli etmeye çalışıyolar.Bu önlemleri görünce senin modifiye başlığı altında frenini sökmen hoş olmuyor.Ön frenin çok çok sağlam olabilir ama arka fren ve ön freni birlikte kullanman gerekecek zamanlar gelebilir.Bol pedallar,iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Safa
Geri