Scudo Sports

Bu da bizden

Scudo
çok çok güzel bir görüntü. bu yaz bende inşallah böyle görüntüler paylaşıcam.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
ahmet hocam güzel bisikletler senin bisiklete hayran kaldım. gecen gun barajda görmustm . kazasız olsun geziler.

@byantikan
Teşekkür ederim,Daha iyileri sizlerin olsun, baba oğul iyi geliyor[emoji4] fırsatları değerlendiriyoruz,baraj bölgesi bizim keratAnIn çok hoşuna gidiyor.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çocuğunuzun bisikleti şu hoplamalı atlamalı bisikletlerden değil mi? Neden öyle bir şey tercih ettiniz? :)

bence ya hoplayıp zıplayarak yada yada düşe kalka ögrenecek bu işi :)

@Aazam
Şöyleki; oğlum Yiğit gerçekten enerji dolu ve sürekli hoplayan zıplayan bir yapıya sahip, ders çalıştırırken dahi 1 sn. dahi oturtmak mümkün değil, ders sonunda benim boynum pert,hipnoz olmuş şekilde[emoji1] nakavt vs. Onun için bu tarz bir bisiklet uygun olur derken kendisine bisikletler ve kullanım şekilleri ile ilgili birkaç video izlettim o da kararını verdi[emoji4] bende seve seve aldım.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@trainspotting35
Aynı tartıdan bizde de var hocam :D Niye yazdım bilmiyorum ama görünce belirtme ihtiyacı hissettim :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Babamla benim yapamadığım, ilerde oğlumla kesinlikle yapacağım iki aktivite. Gerçekten duygulandım, Allah tadınızı bozmasın.

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
@sspl
ALLAH(c.c) gönlünüze göre versin arkadaşım , umarım sağlıklı,mutlu günlerde hayalleriniz gerçekleşir.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri