@burnout_54
Güzel bir noktaya parmak bastıgını belirtmek isterim.NE yazikki virüsten beter birşey şu bisiklet hastalıgı Bir bulaştımı sonu gelmiyor.Kurbanın varı-yogu bisiklete gidiyor.Ve günlük giyeceklerden geçtim eşofman tayt almak için bile para artırmaya fırsat bulunamıyor.(Şekiil 1A ben )
Asaan34 bu siteye girmeye başladıgına göre bu virüste seni kurbanı etmeye başlamış durumda kolay gelsin.Ama şünüde belirtmekte fayda var.Böyle virüse can kurban.İnsanı sigaradan içkiden uzak tutan insanın hem vücuduna katkıda bulunan hem de dogayLa iç içe yaşamasını saglayan her aktivitreye can kurban...
Güle güle kullan bisikletini....
Asaan34 bu siteye girmeye başladıgına göre bu virüste seni kurbanı etmeye başlamış durumda kolay gelsin.Ama şünüde belirtmekte fayda var.Böyle virüse can kurban.İnsanı sigaradan içkiden uzak tutan insanın hem vücuduna katkıda bulunan hem de dogayLa iç içe yaşamasını saglayan her aktivitreye can kurban...
Güle güle kullan bisikletini....
içki ve sigaradan pisletim olmadan da uzaktım ama şimdi daha başka oldu ;
pisletim olmadan önce hiç sokağa çıkmazdım ama pisletim olunca da eve zor girer oldum. girme sebebim ise bisiklet forum(alışkanlık yaratır)
walla bisikletsiz anım bisikletsiz suhbotım bisikletsiz ortamım olmayan biri olarak bisikleti haytımdan çıkardım denebılır... yarışlara gitmiorum antreman yapmıorum çok az sürüorum ama bisiklet sitelerıne girmeden yapamıorum. sonuç olarak istenıldığınde başka şeylere yönelerek bırakılabılıo
hayalımdekı motoru(ducati999) aldığımdada bisiklet duwarda dekordan ileri gidemıycek...
gule gule kullan burda en onemlı seylerden bırıde abımın de dedgı gıbı bısıklet vırısunu kapmak onu kaptıgın zaman altındakı ne olursa olsun tek tekerle bıle heryere gıdersın dusuncesındeyım kaldı kı senın kı su anlık gayet yeterlı
istersen ducati 999999 un olsun hiççç zannet miyorum bırakamazsın .... ayrıca inşallah olmaz.. onun yerine inşallah en azından bir scale 10 un veya daha iyisi senin olur .
bisiklet virüsünün ilacı daha henüz bulunamadı.
motorsiklet virüsünün ilacı varda azrail amcada bulaşmamakta fayda var.
buarada assan34 bisikletini çok beğendim güle güle kullan