Bu arada az önce bisikleti tarttım, biraz zor oldu ama becerdim. 13 kg civarı. Arka freni sıkarak bisikletin önünü kaldırdım ve basküle oturttum evin içinde ellerimin de uyguladığı baskıyla beraber tam 14,1 kilo geldi. Ayrıca üstünde farlar + çanta + kilit + ayaklık bulunmakta. Belki de 12 kg küsür bile olabilir
@Berk Mercancı
Hmm bu eksilerini bilmiyordum, bir de o yol üzerinde ızgaralar var ya, teker ona kaçar mı diye korkuyorum bir de hele ki böyle ince teker olunca
Aslında izmirde gezmekten hoşlanabileceğim bir çok yol var ama direk evden başlayarak çıkarsam hepsine gidemem, acaba bi kısmına başka bir ulaşım aracı ile falan varıp sonra mı gidilmeli Sahi, sen nerelerde sürüyorsun?
Ve kilo olarak da güzelmiş artık 10 kilo civarlarına doğru indirmeye başlarsın
Teşekkürler
Bir sorum olacaktı benim. Şimdi ben ilk defa yol bisikleti kullanıyorum. İnce lastikli, jantlardaki örüm sayısı az falan. Eskiden kaldırımda giderken rahatlıkla yola inebiliyodum dangır dungur hiç acımadan. Fakat şimdi biraz tırsıyorum diyebilirim. Hırpalamak istemiyorum bisikletimi. Kaldırımlardan öyle inmem bisikletime zarar verir mi ?
maşasız bir bisiklette bu tarz hareketler yapmasanız iyi olur.ürkütmemek lazım tazeyi.) hayırlı olsun salcano fiyatının hakkını veriyo kazasız sürüşler.