Scudo Sports

Bu da Benim Sakat Atım

Scudo
teşekkürler maşayı bilinçsizce aldım ama amortisörü çok hoşuma gitmişti daha çok hız yaptığım için yavaşlarken rahat oluyordu ama nasip değilmiş az önce bisikleti aldığım yere gittim aynı kadro için bi yere daha var ptesi sorarız dedi yada beğendiğin kadro varsa söyle onuda getirttirebiliriz dedi birde orda salcano ng650 gördüm takım halinde 360TL dedi sizlerin tavsiye edeceği kadrolar filan varsa lütfen belirtirseniz sevinirim...

Öncelikle geçmiş olsun, maşanız da kadrodan daha sağlammış.

zaten kadronun o hale gelmesi maşadan dolayı oldu..keşke maşa kırılmış olsaydı

resme bakmadın galiba 50 mesajı doldurmak için böle yapıyorsunuz :D bisiklet kazalı mükemmel kullanılıyor :)

arkadaşlar sizce salcano ng650 kadrosu iyimidir ondan düşünüyorum ortalama fiyatı nedir ona göre bizim bisikletçiden fiyat alıcam

Geçmiş olsun Fena çarpışmışsınız

evet ben yavaştım ama araba hızlıydı frene bastı bi 3 metre filan kaydı ama duramadı malesef...düşünün yani ben nerdeyse durmuştum zaten arabayı görünce direksiyonu kırdım hafif çaptan vurdu gibi ama ilk temas önden oldu

NG 650 gövde alüminyum hafiftir ama maşan uyum sağlamaz oversize olması lazım

anladım bisikletçi de öyle dedi başka kadro beğenirsen söyle onu getirtelim dedi ama owersize olmalı dedi peki owersize olan tavsiyeniz var mı? ben biraz cahilimdirde :D

OLMADI 20 TL YE GEÇİCİ Bİ OVERSİZE MAŞA TAKARSIN İLERDE GÜZEL Bİ MAŞA ALIRSIN oversize daha iyidir

Kadro arayışın devam ediyorsa aynı kadrodan ben de var 120tlye verebilirim
Ufak tefek çizikleri mevcut hiç kaza yapılmadı gayet iyi durumda..

pardon 50 mesajımız olmadığı içn PM bile atamıyormuşuz çiziklerin durumu nedir derin çizikler mi yoksa yüzeysel mi çok fazla değildir umarım?

öncelikle geçmiş olsun. geotech kadro önermişlerdi. o kadro senin kadrondan kat kat daha iyi. o kadroyu al. ve ucuz yollu oversize maşa al şimdilik. kafan rahat olur.kaç çizik vardı , kazası belası olmuşmuydu diye aklında soru işaretleri kalmaz :in:

@Özcan ÇAKAR

haklısınız aslında ama o zamanlar bi miktar param vardı uygun kadro bulamayınca cep telefonu aldım zaten ya kadro ya telefon alacaktım emanet telefonla geziyodum en sonunda buldum bi telefon aldım o yüzden şimdilik o kadar çıkamam

(link)

bu bisiklet sanırım daha önce mesaj atmıştınız o zaman parça olarak satmayı düşünmüyodum ama şimdi satabilirim...
sahibinden de mesaj atabilirsiniz.

Geri