teşekkürler maşayı bilinçsizce aldım ama amortisörü çok hoşuma gitmişti daha çok hız yaptığım için yavaşlarken rahat oluyordu ama nasip değilmiş az önce bisikleti aldığım yere gittim aynı kadro için bi yere daha var ptesi sorarız dedi yada beğendiğin kadro varsa söyle onuda getirttirebiliriz dedi birde orda salcano ng650 gördüm takım halinde 360TL dedi sizlerin tavsiye edeceği kadrolar filan varsa lütfen belirtirseniz sevinirim...
evet ben yavaştım ama araba hızlıydı frene bastı bi 3 metre filan kaydı ama duramadı malesef...düşünün yani ben nerdeyse durmuştum zaten arabayı görünce direksiyonu kırdım hafif çaptan vurdu gibi ama ilk temas önden oldu
anladım bisikletçi de öyle dedi başka kadro beğenirsen söyle onu getirtelim dedi ama owersize olmalı dedi peki owersize olan tavsiyeniz var mı? ben biraz cahilimdirde
öncelikle geçmiş olsun. geotech kadro önermişlerdi. o kadro senin kadrondan kat kat daha iyi. o kadroyu al. ve ucuz yollu oversize maşa al şimdilik. kafan rahat olur.kaç çizik vardı , kazası belası olmuşmuydu diye aklında soru işaretleri kalmaz :in:
haklısınız aslında ama o zamanlar bi miktar param vardı uygun kadro bulamayınca cep telefonu aldım zaten ya kadro ya telefon alacaktım emanet telefonla geziyodum en sonunda buldum bi telefon aldım o yüzden şimdilik o kadar çıkamam