Scudo Sports

Bu da benim Mirraco 5star İntro

Stcos

Aktif Üye
Tepki
127
Aslında BMX'i alalı yaklaşık 6 ay oluyor fakat resimlerini koymak bir türlü kısmet olmadı , artık bugüneymiş diyelim :) . İşte Prism boğaz , Macneil 25T , Scrank ve GT Plastik pedalları taktıktan sonra intronun son hali . İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ...

(link)

(link)

Scudo
Çok güzel bi flat makinası oldu kardeşim.Sana layık bir bisiklet oldu. İyi günlerde kullanman dileğiyle...

bmxın guzel olmus gulegule pedalla...
bmxini dahada hafifletmek ıstersen tornacıda aluminyumdan peg yaptırabılırsın ve alumınyum sele borusu ıle ustundekı sele borusunu degıstırebılırsın;)...

@neodim_bmx

evet ben de öyle düşünüyorum fakat bu civardaki tornacıların bahanesi çok :D arkadaş sormuş o madde bizde yok , yapsam sağlam olmaz hemen kırılır flan demişler :D ama bakalım artık ilerleyen zamanlarda inşallah bmxi hafifleticek parça değişiklikleri yapıcam

Atakan Bmx'in parça değişikliklerinin ardından hem hafifledi hem daha rahat oldu hemde görünüş olarak mükemmel,parçaların hayırlı olsun Güle Güle Kullan...

• Beğen
Tepkiler: emreşen ve Stcos
Hayırlı olsun kardeşim BMX'in çok iyi oldu. ( Eskiler olmasaydı, yenilerin anlamı olmazdı ) Daima BMX;)

• Beğen
Tepkiler: Stcos
Kardesim bmx'inin yeni hali cok hos ve eskisine oranla daha hafif oldu ins. bu hareketlerinede yansir.FLAT'a devam.. :)

• Beğen
Güzel bmx güle güle kullan.Benimde bmxi alalı 5 ay oldu ama bi resimleri koyamadım foruma bmxe binmekten.:D

• Beğen
@neodim_bmx

bende gorkemin soylediklerine katılıyorum flat bisiklet ne kadar hafif olursa o kadar iyi bmxin gusel kazasız belasız sürüşler

@DependeNt

Sanırsam buradakilerde genelde hep normal alumnyum maddesi var . Maddesi 7071 olanlar hem saglamlık hem hafiflik bakımından daha iyi galiba. Fakat o maddeyi buralarda bulamadık , daha dogrusu belki adamlarda var da uğraşmak istemiyorlardır . Artık son çaremiz istanbul inş. ilerde alu peg işini de halletcez :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
aydınlık veya siyaha zıt renkli bir ortamda çekseymişsiniz bisikleti daha net görebilirdik bisiklet sade ve güzel güle güle hopla zıpla

Geri