Scudo Sports

Bu da benim makine...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@emretur

Satışı sadece sipariş üzerine internetten yapılan, bu denli az bulunan bir çelik (Reynolds 853) kadronun sahibi, kendi bisikletinin üreticisinin web sitesindeki logosunu nasıl bilmez?

Üzgünüm belki benim kabalığım ancak başımıza çok geldiği için artık paranoyaya döndü belki de.
Ardı ardına açılmış "300 Lira bütçem var, hangi bisiklet" konularından sonra sırf kadrosu 500 Pound olan bir bisikletiniz olduğunu iddia etmeniz bende hiç de gerçekmiş gibi bir izlenim uyandırmadı.

@HaliliOzturk

Aynen katılıyorum :)

Halil'e aynen katılmak ile birlikte, bu bisikletin size ait olmadığını kanıtlayacak bulgular var elimde.

(link) buyurun.

6-10-2006 tarihinde Mtbr.com sitesinde paylaşılmış bu fotoğrafların linklerini alıp " Bu da benim makine " diye burada konu açıyorsunuz.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar demişler ama, keşke daha önce fark etseydim konuyu.

Ne amaçla yaptınız bunu da bir anlayabilsem. Bu konudan kazandığınız 18 teşekkür ( 18x5 = 90 ) puanı da size -1761 puan olarak geri dönüyor. Bilginize. ;)

Ayrıca, bu bölüm Bisikletlerimizin Fotoğrafları bölümü olduğu için ve bisiklet de şahsınıza ait olmadığı için konu kilitlenmiştir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri