Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bu da benim klasik....

Scudo
çok hoş bir bisiklet, tam bir klasik, ayrıca temizliği göz kamaştırıyor. Çok da konforlu duruyor.. Arka freni sanırım kontra pedal ?

• Beğen
Tepkiler: buğra öztürk
ben bu bisikleti gurbetçiden aldım.. 30 sen önce getirmiş bu seneye kadar montajsız şekilde kutuda beklemiş... akıllarına gelip çıkarıp toplamışlar... bisiklet hiç kullanılmamış.. üzerindeki herşey orjinal( far, dinamo, bagaj lastikleri,pompa bide üzerinde olmayan jant reflektörleri, zil). sadece arka lastik orjinal değil onu da aracı olan tanıdık bisikletçime getirirken lastiği patlatmış binmeye de devam ettiği için yarmış...sonra kızıp oraya bırakmış bende satın aldım:D şu ana kadar da hiç yağmur çamur değmedi kapalı garajda duruyor... çamurluk içleri alındığı günkü gibi... yaza lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum... lastik konusunda yardımlarınızıda bekliyorum... bu arada bisiklet vitessiz ve kontra... ama gidişi mükemmel tık ses yok...

gerçek bir klasik,böyle bir bisikletin sahibi olduğunuz için çok şanslısınız. Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
@buğra öztürk

Gerçekten büyük şans.:D
Bisikletiniz çok güzel hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
30 senedir kutuda beklemiş :) şaka gibi ama belli o luyor sıfır bisiklet ya çok şanslısınız ...

• Beğen
görüntü çok güzel gerçekten. Çok orjinal bi bisiklet iyi günlerde binin... :)

Klasikleri görmek :D sevindiriyor böyle klasikleri forumda görmek :D

Çok güzelmiş allah nazarlardan saklasın kazasız sürüşler dilerim....

Geri