Scudo Sports

Bu da benim F. Moser :)

@hamibektas

anladim :) ben onu kaldirinca fren daha yumusak oldu diye öyle kullaniyordum, tele de söyle biraz asildim kaymadi diye sorun olmaz dedim . Uyarin icin tesekkürler .

Scudo
@hamibektas
http://img59.imageshack.us/img59/2223/img20121207002731.jpg

Hocam umarim ukalalik olarak algilamazsin fakat biraz mekanikten anliyorsam o teli orda tutan sey bahsettigin mandal degil oradaki civata. Yuvarlak icine aldigin yerde gördügün gibi teli tutan yer civata, mandali indirip kaldirdigimda ise 1 ve 2 numarayla gösterdigim pullar oynuyor bu da pabuclarin tekere olan uzakligini yakinligini ayarliyor . Pabuclar tekere yaklastikca teli daha cok kullanmis oluyoruz ve fren yapmak icin az bi pay kalmis oluyor haliyle de daha sert bi fren kolu oluyor .

Simdi gidip inceledim bisikletin frenini :)

Bisiklet konusunda yeniyim ama benim gördügüm bu yani o mandali sonuna kadar acik da yapsam , en alta kadar da indirsem teli tutmayla bi ilgisi yok gibi duruyor .

@perizag

Doğrudur. Ben teli tutuyor derken demek istediğim sıktığı değil mandalın aşağı inmesi ile birlikte teli kendine çekip papuçların janta yaklaştığını belirtmekti. Fakat tam olarak demek istediğimi yansıtamamışım kusura bakma :)

@hamibektas

Estafrullah ne kusuru :) Ama onu kapali tutmami gerektirecek birsey yokmus yani onu anlamis oldum sayende :)

@perizag

Kapatırsan lastiği çıkartmak için onu kaldırman işini kolaylaştırır diğer türlü lastiğin papuçlarla temasını kesmen için biraz cebelleşebilirsin bunun dışında genel olması gereken pozisyon da bu :)

Örnek olarak forumdan @ihtiyar abinin bisikletini verebilirim imzasında mevcut zaten;

https://www.bisikletforum.com/signaturepics/sigpic1345_3.gif

@hamibektas

Ben yine de böyle kullanmaya devam edecegim :)
Paylasimlarin icin tesekkürler .

Iyi forumlar .

Vay vay vay ne bisikletler varmış be oralarda.O bebeğin kıymetini bilin.Çok bakımsız kalmış,iyi bir bakımla sararmış günlerine yineden döner ve can bulur.Kazasız belasız kullanın.

Bu arada satmak isterseniz;Viyana'da tanıdıklarım var onlar aracılığıyla sizden bisikleti satın alabilirim.Bu konuda ciddiyim.

güzel bisiklet emeğinize sağlık bol pedallar.. :)

• Beğen
Tepkiler: perizag
@Sertaç EKİCİ

Sagolun :)

ne kadar veriyorsunuz belki anlasiriz :p ?

Geri