Scudo Sports

Bu da benim Canavarim ( Cube AMS 100 )

Sam0 : Yani kask tamamda , bir onun kadar önemli olan eldivenin eksik diyor kendisi
Dimi Aslan Deniz , bak ne güzel yakışıyor yoksa kardeşimiz bisiklete, dimi

Bisikletle kaski veren Allah , eldiveni haydi haydi verir .
Allah olmayanlarada nasip etsin .

Selamlar Hakan .

Scudo
bisikletiniz hayırlı olsun
bisikletinizi normal pedalla kullanmayıpta spd pedalla kullanmanız yönünde bir tavsiyem olucak

Emre Yilmaz : bisikletiniz hayırlı olsun
bisikletinizi normal pedalla kullanmayıpta spd pedalla kullanmanız yönünde bir tavsiyem olucak

Selam Emre , aldigim yer 300 km sonra o dedigin pedallardan takacak .
Her 300 km Cubeun Servisinde kontrol ediliyor bu bisikletler . Bir hafta oldu alali , ve 134 km yaptim simdilik .

Selamlar Hakan Aydemir .

• Beğen
Tepkiler: emre yılmaz
bisikletin yakıo resmen ama bende herkes gibi çamurluklara takıldım cros motoru gibi olmş çıkartsan daha iyi olur..

Bisikletin çok güzel, güle güle bin, ancak ben de çamurlukları o güzel bisiklete yakıştıramadım. Biraz basit kaçmışlar bisikletin şekline. Eleştirime umarım alınmazsın. İyi günlerde kullan.

Çok güzel bir bisiklet gerçekten. Stuttgart'tan şöyle bir geçmişliğim vardır, Reutlingen'e gitmiştim, gördüğüm kadarıyla o şehirde FS şart. Almanya'nın en dağlık bölgelerinden birisi sanırım, North-Rhein Westfallen'ın en yükseği 300 metre (abartıyorum tabi ki :)) olan tepelerinden sonra oralar çok dağlık gelmişti. Eğer yolun Paderborn, Dortmund, Münster, Düsseldorf taraflarına düşerse haber vermeyi ihmal etme ;)

Güle güle kullan bisikletini.

Yanlış anlamayın arkadaşlar;çamurluklar bisikleti çok heybetli göstertiyor bisikelt doha büyük duruyor.

güzel bisiklet iyi günlerde kullanın

HaliliÖztütk : Çok güzel bir bisiklet gerçekten. Stuttgart'tan şöyle bir geçmişliğim vardır, Reutlingen'e gitmiştim, gördüğüm kadarıyla o şehirde FS şart. Almanya'nın en dağlık bölgelerinden birisi sanırım, North-Rhein Westfallen'ın en yükseği 300 metre (abartıyorum tabi ki ) olan tepelerinden sonra oralar çok dağlık gelmişti. Eğer yolun Paderborn, Dortmund, Münster, Düsseldorf taraflarına düşerse haber vermeyi ihmal etme

Güle güle kullan bisikletini.

Iyi dileklerin icin tessekürler . Tekrar yolun Stuttgart - Esslingen civarina düserse haber ver birlikte turlariz . Burada yeterince daglik-cross yollari var .
Reutlingen bize yaklasik 20 - 25 km .

Selamlar Hakan Aydemir .

kardeşim o bisikletin hakkını ver, harika makina çok beğendim.fiyatı benim için baya fazla ama maşallah diim nazarım değmesin :D.

Makina harika cube lerin desenleri renkleri insanı cazbediyor adeta.Güle güle kullan

@Selim Üsel

yaw bu yorumu ben yapmadım :( arkadaşımla bizde kalıyorduk.ona bu forumu gösterdim sanırım o yaptı başka kimseyle buraya girmedim:(:(:(...:mad: yoksa kimsenin şevkini kırmam.çünkü birçok konuda şevkim kırıldı nasıl olur bilirim. ben çok çok özür diliyorum.

@Hakan Aydemir

Bisikletin sana çok yakışmış, güle güle kullan..

Bu arada 14 yaşında olmana rağmen Türkçeyi güzel kullandığın için ayrı bir bravoyu hakediyorsun. Burada senden çok daha büyük ve kendilerine pedalşör diyen abilerin varken bile..

Öncelikle çok güzel bir eser :D ben buna eser derim güle güle kullan çok dağa taşa çıkma yazık günah o alete :D şakaydı tabi.

Bu arada herkez çamurluğa takmış görüntüsünden çok işlevselliğine bakmak lazım bence geçenlerde yağışlı havada biraz hız yaptım kafama kadar çamur çıktı ciddi manada aynen senin cube deki gibi hafif plastik bir çamurluk bende düşünmeye başladım.

kazasız belasız güle güle kullan çok güzel...hiçbirşey hevesini kırmasına izin verme( ;) )

@aslan deniz

sizi görmeden kişiliğiniz hakkında yorum yapmak çok kolay olurdu amaaaaaaaaaa malum forum.

Çpk güzel bir bisiklet..Senin de benim gibi pedal sorunun var..Tşk ler paylaşımın için.İyi forumlar.

@Selim Üsel

abi bu konuda katılıyorm snçta bisikletçi gibi görünme için zaten belli bi zaman bisiklet'le yol yapman veya gezmen vs.vs. belkide daha fazlası gerekebilr..bazı arkadaşlarda ise bisiklet sürmesne gerek kalmadan o görünüm oluo.. :) arkadaşmz daha kücük gerçi bende cok büyük sayılmam yasına bakmadm arkadaşn ama böyle yormlar bncede yanls.. :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Aydemir
Geri