Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisikletçi Deli (Video)

Scudo
Ben çok düşündüm ama yemedi. Sadece düşündüm. Bazen 1 m den atlarken bile düşünüyorum. Bazen 50 cm den :) ......

bu adamın herhalde en büyük zevki bisiklete binmek değil. atlayıp sonra düşmek ama gerçekten önderin abinin dediği gibi çok çılgınça atlayışlar yapıyor..O bmxciye tek lafın allah akıl fikir versin. O adamın ölümü bisikletten olur gibime geliyor.

bmx ile yüksekten atlayış daha kolay oluyor ama buradaki çocuk aynı zamanda uzağa da atlıyor, bu yüzden de denge çok önem kazanıyor.

Kron'la (17.5") 110cm'den daha yükseğini denemedim ama ilk fırsatta
Kron FR1500 modeliyle daha yüksekten atlayışları sizlerle paylaşacağım.

İşte yeni bir tartışma alevleniyor :D. Kron FR 1500 diye bir model var mı? Kaç para? Kaç kilo? :D ahahahha

HAlil aklımdan geçenleri okudun. Kron FR1500 o ne yahu? Üzerinde saint flnmı var.Önede bir boxer ohh mis gibi :D
Valla atlama sonunda bisikletten gelen seslerden içim acıdı vallahi :eek: ani FS fln olsa bayaa bi az ses geliyo ama bunda bi gürültü kopuyo.Evet baya bir uzağa atlıyor ben bunu altında bmx olmasına bağlıyorum.Ayrıca atlarken bisikleti daha da kendine çekiyor bu da bmx e özgü hareketlerden birisi.Bununda uzağa atlamadaki katkısı büyük....

VAlla bu adam Jackass ı fazla seyrediyo galiba biraz sadistlikle manyaklık var bu adamın hamurunda :D

yuhh diyorum ben boyle bi sey gormedim.dikkat ettiyseniz son atladigi yer full suspansion bisiklet icin bile bayaa cilginca bi yer.

Geri