Scudo Sports

Bu bisiklet kaç para eder?

@Sahinoz
Arkadaşım yz 3 , yz 2 , yz 1 ve yz 0 kadrolar arasında renk farkından başka bir fark yok sadece 0.5 ile 0.LTD bunlardan farklı.

Scudo
tek teker ali nin dediği doğru yz0 la diğerlerinin sadece renk farkı var. siz gidip ben yz2 kadrosu istiyorum dediğiniz zaman bu daha ucuz demiycek isterseniz deneyin 2008 modeller gelince. ayrıca konudan çıkmayalım bu kadro kaç apra eder sinto 200-250 ytl çok az bi fiyat normal satış fiyatı 450-600 ytl arası şehrine göre değişiyor.

hmm 300-350 o zaman. sonuçte 2. el olunca fiyat da 2 ye bölünüyor.

her yerde farklı fiyat kullanıldığı için belki olabilir ama izmirde sıfırı 450 ytl.
bide 2. el ama sonuçta 4 ay kullanılmış hatta 2 ay kullandım 2 ay sonra satıcağım için 4 aylık diyorum. az kullandığım içinb yarıya bölünmez. deore arka aktarıcıyı sofır fiyatına satanlar var. güzel kullanırsan sıfır fiyatına bile gider.

yz 3 ve yz 0 arasında fark yokmu

güldürmeyin abi bi açılarına göz atın

açı scott kullanmadıysan bilemezsin. bende yz3 var ve yz0 da kendim gördüm kullandım. görünüşte ikiside aynı xs açıları birbirinin aynı. sadece boyaları farklı. kullanımındada hiç bir açı farkı olmadığı anlaşılır. açı dediğin inç oalrak buyukluk dersen scott un xs-s-m-l-xl modelleri var. sitesindeki yz3 large yz0 ise xs olarak verilmiş yani xs olarak ikisinin de arasında hiç bi fark yok. istediğin kadar gülebilirsin.

@mtbiker

son mesaj tarihine bir bak istersen ;)

Arkadaşlar bu peugeot yol bisikleti ne kadar eder acaba almayı düşünüyorum

Zaten sıfır peugeot bulamazsınız, zamanında bu marka geldiğinde silip süpürmüştü peugeot diğer markaları. En gözde markaydı yani, ve yurtdışı kadro onlar, sağlamdır yani kaynak yerlerine baktığınızda apaçık görünüyor, şimdiki bisikletlerin çoğu ucuz üretim çok fazla kar hırsından eskisi gibi sağlam olmayan malzemeler kol geziyor. Hatta buraya bu markanın olduğu zamanlar her şeyin 1.kalitesi geliyordu pahalı fiyata, sonra halkın mevcut alımgücü potansiyeli bunu kaldıramayınca 2. ve 3. kalite mallar, yetmedi şimdi de uzakdoğuda çinde fabrikalarla anlaşmalı seri üretime geçildi, yani 1. kalite kadar sağlam olmasa da ucuza dayanıksız gelen mallardan daha iyi oldu en azından.

Bu bisikleti götürseniz bisikletçilere, son 2-3 yılda alınıp da satışa sunulan 2. elden daha çok para verirler size..

Anlaşıldığı gibi bu bisiklet 1. kalitedir. Ve şimdiki bisikletlerdeki gibi abuk subuk kaynak izleri de yoktur. Vites takımı sağlamsa, ekipmanlarda bozukluk yoksa yerinizde olsam gözümü kırpmadan alırım diyorum. Tek heves bozan tarafı zaten bisikletin sıfır olmaması, çiziklerin ve kirliliğinin oluşu heves bozucu olur...

• Beğen
Tepkiler: picigeto
Öncelikle herkese selamlar.
Formunuzu bisiklet alma durumum ortaya çıkınca öyle etrafa bakınır iken , 4-5 gün önce farketdim. Bir çok geziyi, biraz da teknik konuları okudum ve epey faydalandım; bu yüzden herkese teşekkür ederim.
Bisikletle bir yaz boyu gezip tozunca bu baharadan itibaren aklıma biseklet sevdası düştü bir türlüde çıkmadı. Galiba adneralin bağımlısı olmuşum.:D Neyse bu sene bisikletim yok durumum da pek müsait değil ;derken kardeşimin iş arkadaşı bianchi focus bisikletini satıyormuş fakat daha fiyat söylememiş, internete bakayım demiş. İnternette bianchi focus ile ilgili kayda değer bir veri bulamadım, sanırım artık üretilmiyor.
Bisiklet bildiğim kadarı ile modifiye edilmemiş, yurt dışından getirilmiş.
Siz değerli ustalarıma sorularım şunlardır; 1- bu bisikletin pahası nedir?
2-Aman bu bisikleti sakın alma diyenler var mı , var ise neden?
Herkesa sevgiler, saygılar, kazasız sürüşler.

yakın zamanda alışveriş merkezinde bianchi focus gördüm;çift amortisörlüydü , .eğer çift amortisörlüyse o modeli tavsiye etmem :)

o bisiklet artık yok bianchi isim değiştiriyor kadro aynı kalıyor.
çift süspansiyonlu bianchiler genelde tavsiye edilmiyor çünkü aşırı ağırlar
bisiklet türk fabrikasında üretiliyordu arka süspansiyonli bisikletlerde rampa çıkmak zor oluyor bide ağırlık eklenınce....
bianchinin toro ve jump modelini aynısı gibidir... sakın alma demiyorum eğer profosyonel olarak kullanmayacaksan maddi durumunuda göz önüne alacaksan tercih edilebilir kolay gelsin....:)

Herkesin Regaib gecesi mübarek olsun.
Değerli yorumlarınızı paylaştığınız çok teşekkür ederim.
Bisikleti nasip olursa alabilirsem , taşlı toprak yolları olan dağlık-bayırlık bir yere götüreceğim.
Bisikleti satan arkadaş kardeşimle samimi birisi fiyat için internetten bak demiş.
Değerinin ne altı , ne de üstü olmasın istiyorum. Herkes memnun kalsın.
Şöyle bi baktım de 200 TL sizce de uygun mudur; yoksa fazla mıdır? Ben daha fazla veremem, lütfen görüşlerinizi paylasın.

Selam Fiyat vermemiş, kardeşime internetten bakarsın demiş o kadar.
Kardeşimde 150 teklif edeyim diyor.:)

bence 150 uygun sonuçta adı bianchi ve üretilmiyor 180'i geçmeyin!
umarım bisiklet temizdir

Geri