Scudo Sports

Bu bisiklet iş görür mü

Tepki
2
İsim
Mehmet Akif Özyurt
http://salcano.com/images/urunler/istanbul-27hdm-d-cd0f7.jpg

Bunu alacağım galiba 1280 den 1000 e kadar düşüyorlar peşinde... merak ettiğim şu bununla uzun yola çıkmak sıkıntı olabilir mi ya a is görür mü profosyonel değilim sonuçta

Scudo
Merakımdan soruyorum 1280 lira bisikleti nasıl 1000 liraya düşürüyorlar onu anlamadım ben

ellerinde kalmıştır kanımca yoksa %25e yakın indirim çok fazla

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Nakit ödeme ve bisiklet dışında da aksesuar alışverişi olacak ordan çıkarmayı düşünüyorlar sanırım ☺

Salcano city sport 20 hd ( 2014 model ) 770 tl fiyat verdiler nakite...

Bununla uzun tura çıkılmaz.Sadece şehir içinden sürebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ykaracavus
Aslında Hepsiburada dan alacaksanız kart kampanyalarını değerlendirin.
forum.donanim gibi çeşitli sitelerde hediye çeki satanlar var. ( sipariş geçip ödemeyi tamamladıkdan sonra kargo adresi değiştirilemiyor - siz yine de referanslı sağlam kişilere bakın. )
ve ya hepsi buradanın hediye çeki dönemleri oluyor. 1000 tl üzeri alışverişe 200 veya 250 tl hediye çeki verdikleri oluyor. aldıgınız çekleri dönemi gelince kullanır gerekirse satarsınız. ( Ben bebek bezine yatırım yapıyordum. 5 sene boyunca bilfiil bebek bezine sponsor oldum :D Allah nazarlardan saklasın yaşları arası 2,5 yaş olan 2 oğlum var. Bu sıralar da market alışverişlerinde değerlendiriyorum. Bulaşık tableti camaşır deterjanı vb )

Serdar bey peki bu fiyatlarda önerebileceginiz bir bisiklet var mı. ?

Yol yapmak istiyosan triban 3 alabilirsin :)

İndirimi sorgulamaktan öte soruya cevap vermem gerekirse, Dostum uzun mesafelerde kullanamazsın.Seni çok yorar.Şehir içi için kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mehmetakif0808
(link) onu alcağına bunu alabilirsin ayrıca uzun tura çıkıcaksan disk frenlerden uzak durmalısın trek in ikinci elini bulabilirsen sahibinden iyi olur ama onada sadece kadroya para veriyosun donanımlarını düşük tutuyorla genellikle crosvay serisinin ikinci elini al hem daha üst donanım kullanmış olursun temiz bulabilirsen tabi :)

• Beğen
@arayanbulur

Allah analı babalı büyütsün benim de 1.5 yaşında bir kızım var sizi gayet iyi anlıyorum ;):)

Teşekkürler herkese satıcının da baskısı ile salcano wings 30 aldım full deore imiş çok da anlamam ya neyse forumda baktığım kadarıyla iyi bir şey ;);) zamanla öğreneceğim artık:)

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
@mehmetakif0808
Güle güle kullanın, güzel bisiklet. Benim bir arkadaşımda sürekli bakıp duruyor bu modele ordan biliyorum.

• Beğen
Geri