@türkay yılmaz Bugün fuarın Lozan kapısının önünde gördüm ben de kanlı canlı halini. İki polis tandem bisiklete biri de tek bisiklete binmişti.Mevcut bisiklet yollarındaki en büyük şikayet , bisiklet yollarının yayalar, motorlu taşıtlar ve seyyar satıcılar tarafından kullanılması; ’Beyaz Kırlangıçlar’ polisleri bu tür sorunları çözecek, bisiklet yollarındaki güvenlik seviyesini geliştirerek, kaliteyi arttıracaklarmış
Bursadada çok sık görüyoruz geçen seneden beri ve bisikletlerinide aktif pedaldan özel olarak getirttirildi specialized marka ve görevlerinden biride bisiklet yoluna park edilen araçların fotoğrafını çekip ceza kesmek
Bisikletli polisler, bisiklete gerçekten gönül vermiş arkadaşlardan seçilmeli bence. Bu polisler nasıl seçilmiş bilmiyorum ama bu işi hakkıyla yapabilecek bir sürü bisiklet tutkunu arkadaş vardır aramızda.. Düşünsenize bisiklet yoluna, yaya yoluna park etmiş araçlar vs. bunlara ceza yazmak paha biçilemez bir zevk olsa gerek. Zaten ceza yedikçe bisiklete saygıyı da ister, istemez öğrencekler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.