Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
(link)
Bu 2 Adet 700x18/23 Presta Bisiklet İç Lastiği B'TWIN lastikleri acaba triban 3 e uyar mı?

Bir de (link) bu pompanın fiyatı iyiymiş sizce almalımıyım?Güzel şişirir mi?

@İsa Yavaş

Pompa Olarak kadroya takılabilen Tercih Etmenizi Öneririm... Böylece Patladımı Falan Hemen Kullanırsınız..... Şu Ürünü Öneririm;
(link)

@İsa Yavaş

Pompa Olarak kadroya takılabilen Tercih Etmenizi Öneririm... Böylece Patladımı Falan Hemen Kullanırsınız..... Şu Ürünü Öneririm;
http://www.decathlon.com.tr/mnp-100-el-pompasi-id_8056700.html

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
@Ahmet A. Atalay ;

Vala daha 1 sefer sürebildim,ve yorum yapacak kadar da pro değilim açıkçası,dönüyor yani,gidiyor bir sıkıntı yaşamadım ama 23"lük hutchinsonlardan sonra daha yumuşak geldi,tabi 2"'lik kalınlığında etkisi olabilir bilemiyorum :)

@İsa Yavaş

700'lük lastiklere uyar,sıkıntı yok.
Pompa hayat kurtarıcı olduğundan ucuza kaçmamanı,kaliteli birşey almanı tavsiye ederim. 87PSI diyor max., onu da basacağı garanti değil,düşük basınçla yine patlar lastiğin.

• Beğen
Tepkiler: İsa Yavaş
Merhaba arkadaşlar bende bir tribün 3 aldım ilk yol bisikletim yaklaşık 50 km civarı sürDüm izlenimlerim hız süper kullanımı güzel gerçi başlarda biraz kç ağrısı çektim fakat Tayt ve doğru sele ayarla giderdim sorum yardım edebilecek arkadaşlara bu bisiklete 700×28 lastik takılabilir mi ve bu lastikler daha konforlu olurmu yoldaki en ufak taşları bile hissediyorum buna yardımcı olurmu üzerinde orjinal lastikler var

@seref soylu

28c belki olmayabilir ama 25c takabilirsiniz.
Ben 23'den 25'e geçtim konfor farkı çok net hissediliyor.

28 çok rahat takılabiliyor. Hatta biraz zorlamayla arkaya 32 takılabiliyor. Öne de 32 taktım ama maşanın üstüne sürttüğü için biraz sıkıntı oluyor, arkada sorun yok.
28 ile 23 arasında konfor farkı çok bariz, tabi ki hız ve ataklık da çok fark ediyor. Henüz deneyemedim ama 25 üzerine çıkmak yol bisikleti karakterini çok değiştireceği için mantıklı değil. Ama ben drop bar şehir bisikleti kullanacağım derseniz bu bisiklet ve 28 lastikler ideal.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Tolga Günsezer

merhaba kendi üzerinde çıkan lastik 25 mi?

@Eren Can Güldalı

23 .

• Beğen
Tepkiler: invictustr
Evet arkadaşlar Bugün Sabah Bisiklet Geldi Güzelce Kurup İlk Turumu Attım Başarılı Fakat Ön İçin Gelen Işık Beni Benden Aldı...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10891824_987725321240302_2705818034815192353_n.jpg?oh=dfc11e04132cf8fe3b34b24970f65944&oe=552813F8&__gda__=1425776676_0f03c3df99c7a50a83baf69ab57e5567

satmayı düşünen olursa alıcıyım :utn:

28 performansda çok fark ediyorsa 25 takmak mantıklı galiba cevaplar için teşekkürler

@seref soylu
Dropbar hastasiyim, cukur mazgal dinlemem, dere tepe duz gider viraja bodoslama dalarim, yine de yeri opmem,keyfime bakarim deniyorsa 28" tabiki takilabilir.ancak performans icin tabiki de slick ve mumkun oldugu kadar ince lastik takilmali. O da bi tercih tabi ki ama 32"nedir abi yol piskletin de ya :)))lastik yapisi da onemli tabi ki, sert-yumusak lastik tipleri de arastirilmali cok teknik dusunulyorsa.

Aramızda yenı sezona bisikletını hafıfletmek ısteyen veya bisikletındekı parcaların agırlıklarını merak eden arkadaslar ıcın Trıban 3 un bazı parcalarının agırlıklarını buldum.

Kadro 57cm : 1900 gram

Çelik Maşa :ssrtcbya: : 57cm Kadroda 1,101 gram

FRC lastik (700x23mm): 355 gram

700x18 / 25 İç Lastık : 102 gram

Ön Jant: 945 gram

Ön Mandal: 58 gram

Arka Jant : 1185gram

Arka Mandal: 63gram

Sunrace 12-25 Ruble : 320gram

Toplam tekerlek seti ağırlığı: 3,485gram

Vites Kolları : 430gram

Ön Aktarıcı : 131gram

Arka Aktarıcı : 265gram

Fren Setı Agırlıgı : 398 gram

Gıdon Bogazı 110 mm: 160 gram

Sonuc olarak; masanın bu kadar agır oldugunu ogrenınce , sadece kalıtelı bır masa ıle bıle ''350 gr oldugunu varsaysak'' bisikletı 750 gramdan fazla hafıfletebılıyoruz.Jant,iç lastık ,dıs lastıkle de cok daha fazla hafıfletılıbılır . ;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Ebubekir
Güzel bilgi... maşası alüminyum olduğunu düşünüyordum ama değilmiş karbon ile değiştirmek mantıklı

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Ebubekir
maşası alüminyum değilmiydi? bu arada senin teker setini değiştirmiştin onların ağırlığı hakkında bi bilgin var mı

@Ebubekir

bu arada sitede maşanın ağırlığı 900gr gözüküyor çelik olduguna emin misin

@Eren Can Güldalı
Yeterlı mı ? ;)

Dosyalar

• steel-carbon_fork_weight_zpsc3ecd1c7.jpg
    steel-carbon_fork_weight_zpsc3ecd1c7.jpg
    79,2 KB · Okunma: 81
Geri