Scudo Sports

Btwin Triban 3 ve Triban 5 arasındaki farklar

Yeni Triban 5 almis biri olarak, arkadasinin Triban 5'ini almani tavsiye ederim. Pazarlikla fiyatini biraz daha dusurursen gayet iyi olur. Gecen seneki Triban 3'ler karbon masali ve Shimano setliydi. Bu sene bu ozelliklerden eser kalmadi. O yuzden Triban 5'i oneririm.

Scudo
Yorumlar için teşekkürler en yakın zamanda test edip fotoğraflarını eklerim buraya.

bende henuz 2gunluk triban 5 sahibiyim gayet memnunum :)
arkadasın dedıgı gıbı gıdonu alt kullanımda vıtes attırma problemı var sehır ıcerısınde sureklı ustten tutmak zorunda kalıyor ınsan,oyuzden bende sıkıntı yasadım ama dıger yonlerden hıcbır problem yasamadım,tavsıye ederım :)

@FURKAN D.

gidonu alt kullanımda problem var derken ne gıbı bır problem cozemedım :eek:

@Giray Akkuş

Gidonu alt kısımdan tuttuğunuzda baş parmaklar vites tuşlarına yetişmeyebiliyor. Oluşabilecek sorun bu. Bu kolları ben de kullandım hatta geçtiğimiz yaz da kullanıyordum. Başparmakların yetişmeme sorunu var biraz zorlanarak yetişiyor ama. Almadan önce bir deneyebilirsiniz bence. Çok fazla büyütülecek bir sorun değil. Benim ellerim küçük olmasına rağmen ellerimi az yukarı doğru yöneltince içten kullanabiliyordum. İsterseniz almadan önce bir deneyin.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Geçen hafta Triban3 aldım. Fiyatına göre fena sayılmaz. Vites sistemi microSHİFT. Yayı sert olduğu için vitesler sert geçiyor. İkinci sürüşümde ön lastiği, yarım saat ara ile 2 kere patlattım. Hemde sahil yolunda. Anlıyacağınız lastikleri kalitesiz. 2 adet michelin dış lastik alıp değiştirdim. Şimdilik bir sıkıntı yok.

yeni modeller arasındaki farklar nelerdir?

beyler triban 3 , 2.el 2 aylık 700 lira, triban 5 1200 lira ama 0. Sizce 500 lira fark vermeye değer mi ? Bu işte yeni biriyim :)

@mzerenoglu Kadrolar farklı vites sistemi aynı oldu . Eski triban 5 i diosan onda karbon masa ve sora vites var ona deger ama siyah kırmızı yeni triban 5 i diosan o farka degmez 700 e triban 3 al.

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
Bu eskisi şu anda üretim yok ve sadece 48 kadro boyu var oda 160 boy civarına tekavul ediyor. Fakat 51-48 kadrolarda şçyle bir dezavantaj var lastikler ve jantlar 700 c degil 650 b ki oda 26 janta eşdeger buda genel kullanımda cok asırı olmasada %8 bir kayba neden oldugu söyleniyor ayrıca o janta uygun yol lastigi bulmakta zor cok yaygın degil. Bunları göz önünde bulundurusak genel olarak triban 500 cok güzel bisiklet alınabilir

Geri