B'Twin facebook grubu

cashsta

Üye
Tepki
82
İsim
Mustafa Kemal KILIÇOĞLU
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar merhabalar. Kendim de katlanır bisiklet almaya karar verdikten sonra Türkçe kaynağın neredeyse hiç olmadığını fark ettim. Karar vermek mucize gibi.. Facebook'ta bir grup kurdum. Hem B'Twin kullanıcılarının bir araya gelip turlar organize etmesi, tecrübelerini paylaşması ve hem de gerektiğinde yardımlaşması için küçük de olsa bir adım olsun istedim. Dahası katlanır bisiklet almak isteyen insan neden almalı sorusunun da cevabı bulunabilir. En azından ilerleyen günlerde, grup geliştikçe. B'Twin kullanmasanız bile hiç değilse kendi bisiklet tecrübelerinizi paylaşırsanız, insanlara faydalı olabilecek küçücük bilgiler için bile buyrun, beklerim.

(link)

(Yarım saattir arıyorum, link vermek serbest mi, değil mi bilemedim ama ekledim. Hatalıysam lütfen söyleyin ki sileyim)

Dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Resul Yılmaz
Scudo
Tepki
62
Bisiklet
b'Twin
@cashsta Sadece katlanır bisiklet amaçlı değilde tüm B'twin kullanıcılarını toplamak amacıyla kurulursa daha fazla kişiye hitap eder diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: olympos

cashsta

Üye
Tepki
82
İsim
Mustafa Kemal KILIÇOĞLU
Bisiklet
b'Twin
@Egemen Ocaklı Aslında amaç ilk etapta oydu fakat grubun biraz daha tanınır hale gelip hareketlenmesi gerek. Tek başıma ilgilenmeye çalışıyorum, iş-güç derken zor oluyor. E katılan üyelerin de şu aşamada yeni üyeler için yardımı olursa asıl amacına daha kolay dönecektir.