Scudo Sports

Btwin count4 sayaçi tutan lastik koptu

Birtan Kolburan

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar Merhaba btwin count4 bisiklet sayaçinin gidon kismina takilan gösterge bölümünun lastiği koptu bu lastikten nerden bulabilirim başka yedeği yok çünkü bu sorunu yaşamis olan varmi aranızda

Scudo
Başka marka bir sayaç kullanıyorum Bende de aynı sorun vardı Yerine bildiğiniz paket lastiğini iki üç tur katlayıp kullandım Bir sorun çıkmadı.

Teşekkürler Tayfun kalın paket lastiği ile aynı şekilde tutturabilirim aslında birde bu ürün 2 yıl garantili fişi hala elimde dechatlondan almıştım acaba o lastiğin kopmasi da garanti kapsamina girermi

Bence girer. Gidip mağaza ile görüşün.

Aliexpress te bu tarz ürünler mevcut.

Benimde koptu plastik kelepce ile tutturmaya calisitim fakat saglikli olmadi baska bir cozum bulan varsa paylassin lutfen.

siyah kalın paket lastikleri satılıyor hatta halka şeklinde olanlar bile var baya kalın onlarla sayacı tutturup üzerine plastik kelepçe yapmak lazım bence

Onlar o-ring değil mi? Hırdavatlarda ve özellikle hidrolik malzeme satan yerlerde bulabilirsiniz. Yedek te alın bolca, pahalı bişey değil.

Aynen hocam o-ring ama tek korkum yeteri kadar uzarmi onlar gerçi ben gidon üzerine bağlıyorum ince boru yeterli olabilir bitane alıp denemek lazım

(link)

Bu ürün işinizi görür ama 15 20 günü bulur gelmesi.

Efe bunu bende gördüm aliexpress te ama bu oldukça uzun gerçi hertürlü şekile giriyormuş alıp bi tane denemek lazım fiyatıda ucuz

Geri