BSD, İzmir Türk Koleji'ndeydi

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
3.085
Geçen hafta İzmir BSD olarak Türk Koleji'nin Çiğli şubesinde bisikletle ilgili eğitim ve konferans verdik.
İlgili ve istekli bir kalabalık gençlik topluluğu bizi pür dikkat dinliyordu.
Konferas bitiminde ise İzmir BSD akrobasi takımı, okul bahçesinde mini bir şov yaptı;

(link)

(link)

Aboooovv, uçtu uçtu Atakan uçtu! ;

(link)

(link)

(link)

(link)

Eğitimimiz ve akrobasi gösterimiz bitip de okulun kantininde son 10 dakikamızı dinlenerek ve sohbet ederek geçirirken küçücük bir kız beni çağırdı ve bize bir hediye verdi, biz akrobasi şovumuzu yaparken minikler derstelermiş ve bu küçük kardeşimiz bisiklete olan sevgisini hemen o derste resme dökmüş, eline sağlık dedik ve duygulandık;

(link)

İşte o resim;

(link)

BSD ilk gününden beri çalışıyor, siz de okulunuza ziyarete gelmemizi isterseniz, önce okulunuzla, sonra bizimle irtibata geçiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tugfox ve gizer
Scudo

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
833
çok olumlu bir konferans umarım vermek istediğiniz mesaj ak-lınmıştır başarılı geçmiştir yaptığınız gösterilerde çok güzel her şey için teşekkürler
biraz olsun bisikleti sevdilerse okuldaki arkadaşlar herşeyde önemli sanırım :)

simplonmurat

Forum Bağımlısı
Tepki
336
İsim
Murat ALTINCAN
Bisiklet
Simplon
Orada olup sizlere eşlik etmeyi çok isterdim.Malumunuz iş hayatı bir çok şeyi kısıtlıyor.Lakin unutmayın ki gönlümüz her zaman sizinle...

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.345
Bravo Fatih. İzmir BSD arı gibi çalışıyor. Yaptığınız ziyaret gerek çocuklara bisikleti sevdirmek gerekse ilgilerini artırmak için çok anlamlı olmuş. Tebrik ederim. Devamını bekler, başarılar dileriz...

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
3.085
Arkadaşlar, imageshack'e yüklerken bazen oluyor böyle, 4. ile 5. foto aynı olmuşlar, 5.yi yolluyorum;

(link)

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.218
ITK'yi gorunce heyecanlandim okuluma mi gittiniz diye ama Cigli'ye gitmissiniz ben Goztepe'de okumustum.. Hem Izmir'i hem de eski okulumu cok ozlemisim bunu anladim :) Goztepe ITK'ya giderseniz bolbol fotograf siparisi veriyim simdiden :)

Fotograflar icin tesekkurler :)

gizer

Forum Demirbaşı
Tepki
161
İsim
Özgür KUŞCUOĞLU
Bisiklet
Kron
İ.T.K.' deki etkinliğinizin amacına ulaştığı, küçük hanımın resim çizerken kaskı unutmamasından belli :)

Bir de Atakan' ın üzerinden atladığı kişi Mehmet Ali Erbil mi? :) :) :)

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
3.085
@Tugberk Tezel

Ben de ilk defa Çiğli şubesi olduğunu öğrendim, ilk fırsatta Göztepe şubesine gitmeye çalışacağız, gidersek yine güzel fotolar çekip paylaşırız. :)

@gizer

Evet, ben de sevindim küçük kardeşimizin detaylara dikkat etmesine.Atakan'ın üzerinden atladığı kişi, BSD'nin önemli zincirlerinden biri Atilla abi :) biraz benzemiş M.Ali Erbil'e :)

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
3.629
Etkinliğinizden ve çalışmalarınızdan dolayı tebrikler..

Ayrıca yerde yatanda harbi benziyor.m.alierbile.:)

d.berkay

Forum Bağımlısı
Tepki
3.046
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Tebrikler Fatih abi başarılı faliyetlerinizin devamını bekliyoruz...

hhtatar

Daimi Üye
Tepki
102
Tebrikler Fatih.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
3.922
Fatih'cim merhaba

Güzel bir etkinlik ve çalışma yapmışsınız. Yaptıklarınızı sevinç içinde izliyorum. Çok güzel etkinliklere imza atıyorsunuz.

Bende İzmir Türk Koleji diye görünce , eski okulumu göreceğim diye sevinç içinde açtım. Ama Tuğberk gibi bende şaşırdım. Bende İTKolejinin Çiğli şubesi olduğunu yeni öğrendim. Bende 68 yılıydı sanırım, Mithatpaşa caddesi, Köprü durağındaki, kolejden, orta bölümden mezun olmuştum.

Başarı ve çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.050
Sevgili Fatih meraba.Yapılan bu anlamlı çalşmanızı yürekten kutluyorum.Sorumluluk adına bütün bisikletçi dostlarımızın örnek alması gereken anlamlı bir proje.Ne mutlu siz güzel insanlara.Daha nice güzel projelerde birlikte olmak dileği ile diyorum.

'''Etkileşimin gücü eylemlerimizin neticesinde hayat buluyor.'''

Hüseyin Suda

Forum Demirbaşı
Tepki
313
Bisiklet sporu açısından çok olumlu bir adım;sizleri kutluyorum.