Scudo Sports

Brooks selem boya veriyor

Cem Tunç

@bike33travel
Tepki
369
İsim
Cem Tunç
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Triathlon
Merhaba arkadaşlar, brooks selem pantolonuma boya veriyor, normal midir ?IMG_20150416_171433.jpgIMG_20150416_171433.jpg

IMG_20150416_171527.jpg

Scudo
Bende hiç yapmadı ama Brooks un açıklamalarında bu yazıyor zaten, yani boya bırakabilir bu doğal bir durumdur diye yazıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@ratm Teşekkürler.

Geç bir cevap olacak ama Kullandığınız sele kremi varsa bundan kaynaklanıyor olabilir. Bende turtle deri Bakım kremi bıoya atmasına neden olmuştu.

Bu Brooks selelerin özelliği nedir acaba bu kadar pahallı?

@Can Emre AKAY
Kullandığım için biliyorum, Dünyanın en rahat selesi, pedli tayt, sele kılıfı vs.. istemez, her gün 100+km sürsen bile rahatsızlık vermez, kullandıkça size uygun şekilde şekil alır ve konforu artar. Aslında diğer selelerle fiyat karşılaştırınca ucuz bile, tek handikapı ağır olması.

• Beğen
Tepkiler: Can Emre AKAY
Teşekkürler.Ama MTB de görüntü olarak sıkıntı yaratır..

@Eser Sevinç
Ben de bi şey sorayım madem müsadenizle;
Şekil alıyor dediniz bu rahatlık bundan mı? Yani şekil alsın diye 200-300 km kullanmak mı gerekiyor yoksa sele zaten rahat mı?

@Gökçe Ç
Sele zaten rahat, ilk kullanımda ayarlarını yapana ve alışana kadar tuhaf gelebilir, 2.turdan itibaren farkını hissetmeye başlarsınız, şekil alması da 5000km den sonra belirginleşiyor,

Abi kızmayın ama resmen tahta gibi sele yahu...Çok ağır ve sert,

@Eser Sevinç

5000 km. ye 5 yıl sonra belki ulaşırım. Yani ileriye yatırım konfor. Aldık emme 5 yıl sonra rahat etcez.

Bi parsel de biz kapalım. Buralar değerlenecek Hesabı.

Tabi benim gibi az kullanan kişiler için böyle.

Normalde kaliteyi severim. Bu sekeden dealma niyetim vardı. Ancak 5 yıl. Uzun süre.

valla bende de var bu seleden.2-3 senedir falan kullaniyorum ama bir turlu rahat edemedim.ileri al geri al,önünü kaldir indir falan yok olmuyo.bugun 80 km yol yaptim 50 kmden sonra agrilar basladi.yokus cikarken de uyusma oluyo cok fena.belki de bana gore deil bu sele.cunku yapilacak bir ayar kaldigini dusunmuyorum artik.

@utku bayburt para ederken sat fizik al.. brooks çok iyidir ama uymayınca kısmet. sele rahatsızlığı katlanılacak bir sey değil

para edermi bilemiyorum heryeri karardi cunku:)fizik seleler uzun turlar icin iyi olabilirmi acaba?model önerebilirmisiniz mesela?

brooks un meraklısı çok bir foto koyun sahibindene ne kaybınız olurki. ben fizik kullanıyorum. çok iyi hatta en iyisi. model konusunda tavsiye vermem yanlış çünkü sizi ve tarzınızı bilmiyorum. Ama en ucuzu bile fazla fazla iş görür. bir de fizik in sitesinden ürünler için bilgi alabilirsiniz yani size hangi ürünü uyar anlamında

Bence brooks gereksiz bir biçimde fahiş fiyatlar veren o ağırlığın yerine aynı ağırlıkta toprak koysanız zaten okadar rahat edebileceğiniz sele. Kesinlikle f/p değil . Selede f/p rahatlık karşısında ne kadar hafif olduğudur. 1 kilo ve 200 gram sele aynı rahatlıksa 1 kilo almak zararlı bir iştir hemde brooks gibi saçma sapan bir ürünse. Gidon bandlarından da selesinden de nefret ediyorum. Alanlarda kazık yiyor maalesef. O paraya karbon sele alırsınız hatta sele borusunuda.

@kayhanolmadi bir arkadasima hediye ederim:)brookstan kurtulmazsam hadım olacagim cunku yakinda.fizik selelere bakacagim en yakin zamanda.tesekkur ederim.
@Yiğit Alp Okyaylıarkamda bagajda 20 kilo yük varken brooks selenin 200 gr agir olmasi cok da önemli degil.ama aci icinde bisiklet üzerinde yol almak büyük sorun yaratabilir:)

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@utku bayburt Anlıyorum fakat o paradan daha ucuza daha konforlu seleler var. Şuana kadar bildiğim kadarıylan Ülke turuna ya da dünya turuna çıkan hiç bir sporcu brooks kullanmıyor. Sizin bildiğiniz kaç sporcu yarışlarda ya da turlarda brooks kullanıyor :) Belki sponsor olupta kullanan vardır. Demek istediğim şey brooks tabiki rahattır ama fiyatına göre verdiği ağırlık ve rahatlık yerine daha ucuz daha hafif ve daha rahat seleler size önerebilirim isterseniz :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@Yiğit Alp Okyaylı
Bu bilgilere nerden ulaştiniz merak ettim doğrusu, ben dahil yolda rastladigim bütün turcular brooks kullanıyor du, ayrıca uzun tur yapan hickimse sporcu değildir

@bilgin b.
Hocam nişantaşında bisiklet sürüyorsanız size lafım yok :D

Geri