Scudo Sports

Br-m486 hidrolik set + Xt rotorlar...

reha genç

Forum Bağımlısı
Tepki
895
Yeni set aldığımdan,elimde boşa çıkan bu setin yeni sahibini arıyorum;

-- Shimano Br-m486,
-- Çalışması sorunsuz,
-- Kollar oldukça temiz,çiziksiz,
-- Rotorlar CL,160mm ve farklı seri olmakla birlikte ikiside XT'dir.Çok az kullanılmışlardır,uyarı etiketleri üstündedir,
-- Kaliperler üzerinde yüzeysel birkaç çizik mevcut,Ön kaliperin 160'lık IS adaptörü yoktur.
-- Balatalar en az %80 ömürde,
-- Bir şişe mineral hidrolik yanında verilecektir.(Sette hidrolik eksiltme yoktur yanlış anlaşılmasın)
-- Fiyat : 195 TL,Kargo alıcıya ait
-- Fiyatta pazarlık payı yoktur.
-- Fiyat değerlendirmesinde bir kaç ipucu : rotorların biri 80 diğeri 55 TL ,hidrolik frenin ise 250 TL sıfır fiyatı bulunmakta.;)
Not : Set halinde satılacaktır,parça satışı yoktur.Lütfen iletişim için ilan sayfasını kullanmayınız!

http://img651.imageshack.us/img651/669/sl732611.jpg

Scudo
slm fiyatta indirim yapmayı düşünüyormusunuz indirim düşünüyorsanız görüşelim yakınım ayrıca size kargo sorunu olmaz okar_serhat@hotmail.com tel 0535 837 68 18

50 mesajım olmadığı için özel mesaj gönderemedim.
v-fren'den hidroliğe geçmeyi düşünüyorum. komple set alacağım. mail adresime iletişim bilgilerini atar mısın?
ryilmaz@esisbilisim.com

selam balatalar %80 ömürde derken ,kalanmı %80 acaba?Teşekkürler

@kadtan

cevabı doğrudur.

İlanım güncel.

-- Fiyat : 195 TL,Kargo alıcıya ait
-- Fiyatta pazarlık payı yoktur.

arkadaşım merhaba kargo bana ait 170 tl versem ayıp etmemiş olurum düşünürsen tel 0322 3525471

@kadirusta
Hala güncel dediğine göre cevap hayır sanırım :)

slm set hala duruyorsa ihtiyacım var bana lazım almak istiyorum.
5352715739 sms at veya haber ver

@Kenan Yavuz

Set hala satışta şartları sizin için uygunsa satın almanızda benim tarafımca bir engel yok.:in: (ö.m. kutusu dolu özelden atamadım.)

slm hocam sadece rotorları satabilirmisiniz bana sizce bi mahsuru yoksa.bende aldım ama rotor olmadığından kullanamıyorum düşünürseniz alacakll@yahoo.com.tr ye mail atabilirsiniz.tesekkürler

rotorsuz kaşşira satarmısın oyle arkadaş soruyoda arkasaş

@Yunus K.

Ne söylemeye çalıştığınızı tam anlayamamakla birlikte,anladığım kadarına cevabı ö.m. olarak verdim.

İlan günceldir.

Lütfen iletişim için ö.m. atınız!

Geri