Scudo Sports

Böyle Macera Görülmedi - 13 Aralık Viaport

Üçlü Bakalit setler satılıyor.Çok rahat kullanışlı iç lastiği değiştirmek için jantın kenarından sırayla dış lastiğe kenarından geçiriyorsunuz.Saat yönüne çevirip aparatları sıra ile takıyorsunuz dış lastik çıkıyor 5 dakikada işlem tamam.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Scudo
çok eylenceli olmuş hep başınıza kötü kazalar gelmiş ama onlarda turun tadı oluyo ya :D

• Beğen
@semih59

Semih Kudret Abi bu msj'ına cevap vermişti
--------------------------------------------------------------------------------

semih dostum
aparatlar vardı hiç bir işe yaramadı oldukça zor ayrıldı teker janttan

süper macera acayip eğlence sizlerin turlarını çok sıkı takip ediyorum ve izlemekten acayip keyif alıyorum....

Süper tur olmuş. Görkem ellerine, ayaklarına sağlık. katılan, ıslanan, üşüyen herkese tebrikler. İyi cesaret walla:)

@Vural UZUN

Tebrik etmekle olmaz gel bu pazar da off-road gör. Şuan için yağmurda gözükmüyor.

herşeyde bı hayırmı var desek ne desek bılmıyorum :D bu guzel resımlerı bızlerle paylastıgın ıcın tesekkurler görkem

Dalış eldiveni ve Patik için su almaz demişim, özür dilerim yanlış demişim. Su alır ancak özelliği su altında içine giren suyun vücut tarafından ısıtılması ile bir termos gibi o ısıyı koruması. Karadada aynı işlevi göreceğini sanıyorum.

• Beğen
biraz aksilikle başlamış gezi ama güzel bitmiş paylaşım için teşekkürler....

Geri