Scudo Sports

Böyle Macera Görülmedi - 13 Aralık Viaport

Arkadaşlar gerçekten soğuk ve yağışlı bir havada yapmış olduğunuz gezintiden dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Görkem başınıza gelen tüm aksiliklere rağmen yılmadan devam etmeniz gerçekten güzel bir örnek teşkil ediyor.

Kartal Köprüsü'nde bisikletlerinizi sırtlayıp karşıya geçerken sizleri gördüğüme çok sevindim ve koşa koşa yanınıza geldim.

Tekrar görüşmek dileğiyle!
Sağlıcakla kalın!
Caner

Scudo
ArkadaŞlar Merhaba.
Çok Zorlu Hava Şartlarina RaĞmen GÖsterİlen Azme Hayranim, GerÇekten Ayaklariniza SaĞlik,ancak 20 Yildir ArkadaŞim Olan Korsan Hasanla O GÜn Bende KÖmÜrlÜk KÖyÜne Gİdecektİm Ancak NÖbette OlduĞumdan Dolayi Kismet Olmadi,ara Ara Cep Telefonunla KonuŞtuĞumda, OtobÜs ŞofÖrÜne SÖylenmekten BaŞka BİrŞey Yapmiyordu,benden GÖrkem Hanima Tarafsiz Bİr İletİ "korsan Hasanin Samİmİyetİnden ŞÜphen Olmasin ArkadaŞim GÖrkem".ben Duruma Dahİl Olmak İstemem,ama BİldİĞİm Bİr Durumuda PaylaŞmamam DoĞru DeĞİl Dİye DÜŞÜnÜyorum.
Ben İkİnİzede Uygun Bİr Ortamda TÜrk Kahvesİ Ismarlarim Ve Bİr Daha Kirk Yil Dostluk Bozulmaz,en Azindan Sembol Olur.:)
TÜm Dostlara GÖnÜlden Selamlar.:)

Tamam mevzuyu anladım, organizasyonu yapanlardan hiçbiri o otobüste değilmiş. Yalnızca telefon aracılığı ile bağlantıda imişler şoförle.
Dolayısıyla biraz kopukluk olmuş olsa gerek ve şoföre dön demişler , o da dönmüş. Emireri ne de olsa. Hasan özür dilerim sözlerim için.

@G. Akpınar

:Skull-175 Hemen şınav vaziyeti al ve 100 şınav çek :Skull-175 Bu tur sana iyi bir tecrübe oldu.:rolleyes: :rolleyes:

Zoru başarmak, gerçek sevgi, bisiklet aşkı, bisiklet kahramanları adını ne korsanız koyun bu başlıklar bu geziye yakışır. Ayaklarınıza sağlık çok meşakkatli bir o kadar güzel ve farklı bir gezi olmuş. Ayrıca gurup içerisindeki dayanışma takdire şayan.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@G. Akpınar

Mangalcıların şişe kırıkları ve artıklarındandır. Sık sık benim de başıma gelir.

@G. Akpınar

Güzel tur olmuş.Lastik değiştirmek için dış lastiği rahat sökmek için üçlü bakalit aparatlar var rahat bir şekilde dış lastiği janttan çıkarıyorsunuz iç lastiği takıp yola devam edebiliyorsunuz çantaya bir aparat alın jantlarınızda otomatik yok ise bir adet anahtar taşıyabilirsiniz.Bol pedallı günler SEMİH

• Beğen
Tepkiler: krankmili
semih dostum
aparatlar vardı hiç bir işe yaramadı oldukça zor ayrıldı teker janttan

Evet Kudret abi haklı, teker zınk diye yapışmış janta adeta. Aparatları geçtik, çakı, tornavida ne ararsan kullandık.

@G. Akpınar

Madem şınav çekemiyorsun.O zaman Bisikletle Kartepeye çıkıp DAYİG'in Bayrağını dikebilirsin.Bu senin için daha kolay :in:

@G. Akpınar

şimdi şaka bir yana her pazar sektirmeden turlara devam görkem offroadlarda kuvvetleneceksin asfalt sana kolay gelecek mart ve nisan aylarında ağır turlarda varsın sana özel mesaj atacağım özelden yapacağım bu işi sen ferruh bazooka şeko emre 6 kişilik mtb tim ekibi kurulmuştur bu sayı yeterli

Çok sağol Kudret Abi.

Bu arada Pazar günkü yarışa arkadaşlarımızdan Tolga Yalcin katilacak. Bunun için ayrıca heyecanlıyım. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum.

Geri