Scudo Sports

Böyle Bir İniş Videosu Yok. Yok Artık Diyeceksiniz...

Scudo
Ben düz yolda iyiyim,böyle mutluyum :) beni boşver dağ keçisi yapamaz bunları...

HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Midem bulandı. Bisikleti bırakıp inesim geldi.

bize fazla simdi bunlar ne gerek var :D

Tamam bu hizlarda olmasa da bu parkurlari katetmek eglenceli olur kesinlikle! :)
Redbull rampage videosundakini degil elbette :p

benim en sevdiğim yollar ormanlık alanlar. tabi orman kalmadı o ayrı mesele :D

İniş iniş tamam ama bisikletler de bisiklet! Fiyat söylesen bilmeyen birisi 'Bi taksi parasıya la o!' der. 'İn la oradan aşşa taksiyle!!.' diyeceksin işte.

benim bisikletim için . o fiyata taksi alınır diyene. cebindeki telefon fiyatınada taksi alınır dicem artık. adamlar 2 binliralık telefonla geziyo benim 2 binliralık bisikletime laf atıyolar.

bitmez bu insanlar.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Hastası oldum parkurun ne seker bir yermis, git git bitmiyor, ne ararsan var :)
(link)

Gta San Andreas oyununda bi dağ var orada da mtb ile iniliyor resmen oyunu hayata aktarmışlar ya da hayatı oyun yapmışlar :D :D :D

Kesinlikle cesaret edemem bu inişlere. İzlerken bu adamların akıl sağlığından şüphe etmiyorum değil.

O hızla, o yolda range rover olsa dayanmaz yahu bu nasıl bisiklet, bu nasıl bisikletçi.. İzlerken elim ayağım uyuştu :mad:

Sübhanallah kardeşim ibretlik paylaşımlar yapmışsınız, gecenin bu vaktinde başımı döndürdü videolarınız :)

Yürek yiyip oturuyor bence bunlar seleye. Aklı mantığı yerinde olan adam yapmaz bunları.

Normal insanın yapacağı iş değil bunlar. Çekip çekip bisiklete biniyorlar : )

Loading %61..

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Geri