Scudo Sports

Böyle bir bisikletim var napsam?

HarryBlade

Daimi Üye
Tepki
42
http://image2.sahibinden.com/photos/021/7279997_729672_6ofm021.jpg

maşayı değiştirsem olur mu acaba?
Bisiklet yürüyor , maşasını değiştirsem yol için güzel bir bisiklet olabilir mi?
En azından çift amartisörlüye göre?:D

Scudo
Maşayı falan değiştirmeye gerek yok, gayet güzel binilir buna.

Kardeş bisikletin çok güzel.Bence üstünde bir değişiklik yapmayada gerek yok.Orjinalliğini korusun diyorum yani.

bence de bu halıyle iyi
ama mesela lastıkleri ince slıcklerle, fren bacaklarını v-frenle degıstırebılırsın. bence bu tur ayrıntıları duzenledıgınde degısımı hıssedeceksındır..

bu bisikletler baya eskiydi yahu gerçekden ii durumda bencede cok guzel bi deişiklik yapmana gerek yok :D

bana sorarsan lastikleri ve jantlar cift kat degilse onlari degistirmen yeterlidir

Tekerler düz dönüyorlarsa, jantları değiştirmeye gerek yok. Nasıl olsa bu bisikletle kimse atlayıp zıplamaz. Lastikler eskimiş, çatlamışlarsa daha az dişli bir çiftle değiştirilir. Frenler iyi tutuyorsa onlara bile dokunmaya bence gerek yok.

eğer bisiklete bindiğinizde herhangi bi problemle karşılaşmazsanız
malzemelerinde bi sorun varsa zaten sürünce belli olur.
eğer bi sorun yoksa bişeyini değişmeye gerek yok bence bu şekildede binilir...

@HarryBlade

jantlar cift oldugu zaman bisikletin yolda gidisi bile degisecektir buna emin ol

Fark ne oluyorki:|
Ben atlamak zıplamak için değil yol yaparken diğer bisikletime göre iyi gideyim diye istiyorum..Lastikleri ince olarak değiştiricem.:)

@UMUT34

ne alakası var kı cıft kat saglamlık degıl mı agırlıgı arttırmıs bıle oluyor bence gerek yok buna..
hemde bi cemberı degısmek ıcın jantların sokulmesı tekrr orulmesı flan gerek..

Cift katli jantla bisikletin gidisi falan degismez bence. He esnemesi azalir mi? Azalir ama kim o janta o kadar tork yukleyecek ki? Ona gelene kadar esneyecek daha cok parca var.

Hedef performans degil de keyif ise, ben derim ki sadece frenlerini degistir. Guzel bir V fren seti al (fren kollari ve fren bacaklari dahil), bakimini yap, bir de yola uygun lastik tak ve keyfine bak.

evet diğer forum üyelerinin de dedikleri gibi bisikletin çok sağlam duruyor,ama anladığım kadarıyla bisikletin sağlam ama sen görüntüsünü biras değiştirmek istiyorsun,eğer doğru anlamışsam,seninde dediğin gibi maşadan başlayabilirsin arkadaşım..;)

modifiye olarak sayıyım bi arka far,arka çatala neon,çamurluk, boynuz,3 tane ön far(uzun-kısa-sis)jantlara bi neon,km saati,istersen arka farı iki yap bide arka sis olsun

Buna benzer bir bisiklet bende var bi ara maşayı bende beğenmemeye başlkamıştım ama sonra fikrim değişti şuan beğenerek ve zevkle biniyorum bisiklete.Biraz parça değişimi istiyoır tabi.Senin bisikletinde az bir masrafla adam olur.

Geri