Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bottecchia marka bisikletler

Serdar Unalan

Aktif Üye
Tepki
91
Bisiklet
Specialized
Değerli dostlar; Bu marka tüm üretimini İtalya da yapan oldukça eski, Fransa turunda şampiyonluklar kazanmış bir üretici. Bottecchia hakkında bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa duymak öğrenmek isterim.Sanıyorum altmişlı yıllar üretimi kolleksiyoncular tarafından rağbet görmekte ancak Türkiye de hiç yeni modellerini kullanan görmedim ,duymadım.İnternetteki kaynakların çoğunluğu ise İtalyanca ve Google Translate pek verimli olmadı.
Forum içerisinde hiç yeni modellerden Bottecchia bisikleti olan var mı ?
Şu model özelinde araştırma yapıyorum.(link)
Teşekkürlerimle.Cronothlon.png

Scudo
Ömer Hayta Bottechıa kullanıyor.Hatta sızın arastırma yaptıgınız bisikletı de satıyor .Sıze temın etmenızde yardımcı olur ;)

(link)

10923608_10152630185952285_4842306903830366160_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Teşşekkürler.Bilgisine başvuracağım.

Başka modelini de kendi kullanıyor

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10933921_10153078931623781_4567530956437226648_n.jpg?oh=74afc7cc8d6017ce3ddc62b3578c62bc&oe=55638ECC

Ya her seviye bisiklet üretiyorlar ya da bizimkiler Alman Polisi nin prestij amaçlı Porche kullanması gibi kullanıyor :)

@Serdar Unalan

MTB modellerine baktım internetten,aynı bizim Salcano'ya benziyor...:suspus:
Ben size Wilier Triestina öneririm şahsen :harika: :)

@Emre Yönlüer
:) Ben de web sitesinin içeriğinden çok emin olamadım marka için .Ancak neredeyse 100 yıllık bir marka .Vardır bir hikmeti diye düşünüyorum.Nasıl var olmuş ve mevcudiyetini sürmüş olabilir ki. Ya oldukça kaliteli ve seçkin bir üretim yapmalı ya da seri ve diğer markalara yönelik imalatçı olmalı diye düşünüyorum. Willier konusuna katılıyorum kesinlikle saf İtalyan tasarımı bisikletleri var.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Bottecchia oldukca kaliteli bir markadir. Gozunuz kapali alabilirsiniz...

Tüm üretimlerini İtalya da yapmaları geleneksel İtalyan üretimlerinde olduğu gibi usta bir baba küçük bir atölye ve yıllardır devam eden üretim gerçekten artı olanlar.Bu tarz İtalyan markalar son yıllarda oldukça populer olmalarına karşın Bottecchia neden o kadar yaygın değil diye düşündüm ve forum da bilgisi olan vardır diye başlık açtım. TT klasmanında bir bisiklet alma hayalim var ve bu bisikletimi fabrikasyon almak yerine böyle el işçiliği göz nuru almayı planlıyorum.Bakalım :rolleyes:

İtalyan markaları kendi ülkelerinde üretim yaptıkları için maliyetleri daha yüksek tabi bir o kadar kaliteleride yüksek. Cipollini kadroları fiyatlarına bakarsak bunu anlıyoruz. Üretimleri de sınırlı oldukları için, aile şirketleri oldukları içinde reklam,sponsorluk anlaşmaları daha az oluyor ve piyasa da yarışlarda daha az gözüküyorlar. Kuota, Carrera yakın zamana kadar World Tour yarışlarına katılan takımların kullandığı bisikletlerdendi. Zamanla alışkanlıklar, sponsorluk , para işin içine girince geriye Pinarello ve Bianchi kaldı. Bianchi bile takım bulamayacaktı 2015 de ama son anda Lotto sponsor bulunca sorunları kalmadı.
Alman, ispanyol vs markaları alırken 10 kere düşünürüm ama İtalyansa düşünmeden alırım tabi para konuşuyor bu konularda.

@Hasan SAYLIK
Demek ki aynı şeyleri düşünüyormuşuz. Fiyat olarak ise muadili fabrikasyon bisikletlerden pahalı ama neredeyse size özel bir bisikletiniz oluyor. Keşke olanak olsa vucut ölçülerinize göre bisiklet imalat yaptırabilseniz. 5.000 Avro ya fabrikasyon üretim bisiklet yerine 6.000 avro ya kişye özel tercih edenlerdenim. Yani o düzeyde bir bisiklet alınacakca o parayı gözden çıkarılmışsa terzi işi derim.

1926 yılında kurulmuş, gerçekten kalite olan italyan bisiklet markasıdır. Kullandığımdan sadece size yazabileceğim tek şey gözünüz kapalı alın. S markası olsun, c markası olsun köklü bir tarihi olmayıp abartı görünüş ile satış yapan markaları ikiye katlar.

Arkadaşlar fuarda gördüm. Artık Bottecchia bisikletleri stgroup getiriyor. Fuara sadece en üst modelleri getirmişler. Çok beğendim. Ama internet sitesinde sadece uzuz olanlar gözüküyo.

Bottecchia Duello 54N 105 5800 2018 model nasıl bilirsiniz?
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Selamlar Dostlar ;

Sahibinden.com 'da Bottecchia marka fixie bir bisiklet ilanı gördüm. Markayı ve piyasasını bilmediğim için istenilen fiyat ürünün ederimi bilmiyorum. Markayı ve piyasayı bilen arkadaşlar ilanı inceleyip fikir verirse sevinirim . Bu paraya bu bisiklet alınır mı ?

(link)

Saygılar

Geri