R runaway Üye Kayıt 4 Haziran 2008 Mesaj 49 Tepki 0 Şehir ankara 6 Temmuz 2008 #1 2.bisikletimde sis shimano vites var 4 kere pedal attığımda hafifden boşa atıyo ancak sürülebiliyor bisikletçiye gittim zincir dedi başka bisiklet.iye gittim vites bozuk dedi arkadaş ayar bozuk dedi sizce sorun nerde tşekkürler şimdiden
2.bisikletimde sis shimano vites var 4 kere pedal attığımda hafifden boşa atıyo ancak sürülebiliyor bisikletçiye gittim zincir dedi başka bisiklet.iye gittim vites bozuk dedi arkadaş ayar bozuk dedi sizce sorun nerde tşekkürler şimdiden
T tatanqa Üye Kayıt 10 Temmuz 2008 Mesaj 4 Tepki 1 Şehir izmir 11 Temmuz 2008 #2 KardeŞ Bnce Attiricida Sorun War Ayni Sorun Bndede OlmuŞtu Telİnİ Siktik DÜzeldİ Eger Olmassa Yenİ Attirici Alman Gerekİcek Tepkiler: runaway
KardeŞ Bnce Attiricida Sorun War Ayni Sorun Bndede OlmuŞtu Telİnİ Siktik DÜzeldİ Eger Olmassa Yenİ Attirici Alman Gerekİcek
Q qwer95 Üye Kayıt 24 Haziran 2008 Mesaj 72 Tepki 14 Şehir İnegöl 11 Temmuz 2008 #3 tatanga arkdaşımızın dediği olmassa bence zinciri değiştir çünkü zincir büyük oluyada olabilir Tepkiler: runaway
R runaway Üye Kayıt 4 Haziran 2008 Mesaj 49 Tepki 0 Şehir ankara 11 Temmuz 2008 #4 zincirdenmiş teşekkür ederim düzeldi şimdi