Scudo Sports

Bornova-Evka4 çarşamba akşam turu, 02.06

@Ferhat Şener

Çok haklısınız bizde yarın biraz tırmanacağız sanırım ama bizim tırmanış zemini genelde asfalt yol olacak daha çok egzoz dumanı, çöp varillerinin kokuları vs. Hafta sonu müsait olursak bir gün yeşilliğin bol olduğu yerde pedallamak isterim de yani. :D :p

Scudo
@seçkin erden

Hele bir birbirimizi tanıyalım esas kadroyu oluşturalım demirbaşlar olalım adımızı duymayan olmayacak bornova grubu olarak. :D dediğiniz gibi "o zaman yeşili, maviyi bolca yaşama şansımız olabilir". :D :)

@eralkaya

zamanla oluyor. zaten genç arkadaşlar dağ-bayır gitmeye başlamışlar, facebooktan görüyorum :D

grubun genel durumuna göre h.sonlarında homeros, çiçekli-yaka, kavaklıdere, kemalpaşa, urla, vb yapılabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@seçkin erden

Dağ, bayır dere tepe iyi hoş diyorsunuzda bendeki bisiklet p5 şehir bisikleti dağa çıkmak için dağ bisikleti lazım şimdilik asfaltta ilerlemek en iyisi. :D

Ama uzun turlarada varım yani vaktim olduğunca. :D

Bu akşama görüşmek üzere.

HAYDİ İZMİRRRR...!!!

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
@eralkaya

Bornova-Evka4 çarşamba akşam turu, 02.06, 20:30 EÜ kampüs anakapı, 20:35 bornova merkez, 20:45 özkanlar migros...

Saat geldi çattı...Buyuk ıhtımalle herkes yoldadır bulusmak için...Birazdan bende geliyorum:D:D:D

• Beğen
Sehattin Bey fotoları facebook'a koymuş, çok tşk:
(link)

Ferhat tekrar helal olsun, diyorum, azmin için; 140 km foça, ardından bizle evka-4'e tırmandın, valla bravooo :))
Hulusi Bey, sezon vedası için bizi görmeye geldi, saolsun :)
bu arada, Korhan Bey'ler gelemedi, umalım önemli bi şey yoktur?
Aykut yine K.yaka'dan bize katıldı, tşk.
yeni katılımlar vardı yine; iletişim listemiz uzuyor :)

yaklaşık 16 km'nin 6 km'si tırmanıştı; tur toplam 02:15 saat sürdü, planlandığı gibi oldu. fakat, ilk rampada bi kaç arkadaşı feda ettik malesef :))
onun dışında grup olarak iyi tırmandık, iyi indik. filiz'e madalya öneriyorum, bi de özellikle selim usta'ya ;-)

iniş yolu karanlık olduğundan güvenli değildi.
bir de ilk defa katılımlar olduğu için toplu güvenli sürüş düzenini sağlayamadık, zamanla olacaktır umuyorum.

herkese çok tşk (20 kişi kadar vardık), haftaya bayraklı sahilde mangal partisi var, ona göre :))

• Beğen
Tepkiler: Kemal Çetinkaya
Selahattin abiye çok teşekkürler direk paylaşmış hiç zaman kaybetmeden. :D Herkese çok teşekkürler çok güzel bir geceydi zorlu bir parkur ve tırmanış yaşadık gruptan fire verenlerde olamadı değil tabi :D
Seçkin hocam filize madalya önerme olayını sonsuz destekliyorum, ben şahsen bir bayan bisikletçi arkadaşımızdan böyle bir dayanıklılık ve performans beklemezdim. :D

Selim ustaya gelince o da baya bir azim gösterdi herkese çok teşekkürler. :)

İniş güvenli değildi ama çok zevkliydi 55.9 km gördüm inerken sonrası zaten merkeze varmıştık bile. :)

Bayraklıda tekrar görüşmek üzere herkesi bekliyorum burdan duyurulur illaki bornovadan gelmeniz şart değil arkadaşlar her semtten katılımları bekliyoruz. :D

Bu arada seçkin hocam sizinde hakkınızı yememek lazım sürücü arkadaşları konvoyu güvenli bir şekilde yönlendirdiniz. Sağolun... :)

• Beğen
@eralkaya

:) :in: ne demek Erman, sen de saol, herkese çok tşk.

grşz, bol bisikletli günler :)

uzun zamandır katılabildiğim güzel bir kısa tur oldu. teşekkürler organize edenlere.
yarın görüşmek üzere.

• Beğen
Geri