Scudo Sports

Bornova-Evka4 çarşamba akşam turu, 02.06

seçkin erden

Aktif Üye
Tepki
65
Etkinliğimizin facebook linki:
(link)

hareket:
20:30 EÜ kampüs anakapı, 20:35 bornova merkez, 20:45 özkanlar migros.

Özkanlar Migros'un arkasındaki varyanttan tırmanmaya çalışcaz :)
yukarıda köy kahvesinde çay molası vermeyi planlıyoruz...

geçen haftaki fotolarımızı Selahattin Bey çekmişti, Emre de facebook'a eklemiş, çok tşk:
(link)

grşz, bol bisikletli günler,

seçkin

--
Yrd Doç Dr Seçkin Erden
EÜ Makine Müh Böl
Oda no: 213
T: (232) 311 10 10 - 1898 / 213
C: (505) 450 47 62

Scudo
Seçkin hocam ben size varyant tırmananışı sonunda katılsam umarım bir sakıncası yoktur. Biraz işlerim var ancak bitirebilirim o saate kadar.

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
İşte bu yaa bornovadan bir etkinlik geldi sonunda. :) Çarşamba görüşmek üzere haydi arkadaşlar etkinliğe...

• Beğen
@Genar Batur

eyvallah Genar, bi an önce düzelmeye bak, Bornova çarşamba grubu oturuyo yavaş yavaş :in:

@eralkaya

Eral, bütün Bornova'lıları ve tabii ki İzmr'li bisiklet dostlarını bekliyoruz etkinliklerimize, grşz ;)

@Korhan Nas

Korhan Bey lafı mı olur, hem dediğim gibi ileriye yatırım yapıyorumdur belki ;)

grşz, bol bisikletli günler :)

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
@seçkin erden

Tabikide sağolun müsait olanlar olursa yanımda tabiri caizse "Yandaş" :D bulmaya çalışacağım.

• Beğen
15km yolun 6 km kıme dokunur:D Sonunda köy kahvesinde çaylar bizi bekliyor olucak;)Çarşamba günü Foçaya pedallıyorum eğer ki çok yorgun olmazsam katılmaya çalışıcam....

Aman seçkin hocam öyle demeyin. :D Hedef koyalım hedefin altına düşmeyelim tempoyu dağıtmayalım, dağılmayalım. :D

• Beğen
@seçkin erden

Teşekkür ederim içimdeki bisiklet aşkı ne kadar büyük tahmin edebiliyorsunuzdur....

İnanın Foça yolunda 6 km deil en az 26 km tırmanış vardır....

Ama herkesi oraya cıkartmayı görev bilirim tırmanışlar korkutmasın çok dik tırmanışlar yok eger uygun vıteste tempoyu ayarlarsak kım el ile cıkmak zorunda kalmaz....Tecrubeli arkadaşlardan yardım alabılırız.....

• Beğen
@eralkaya

Tırmanış yapmadan düz yol neye yarar benim için tırmanma önemli....Dağlarda oksijen.....

• Beğen
Geri