Scudo Sports

Bornova Carsamba Aksam Turu

seçkin erden

Aktif Üye
Tepki
65
(link)

Bornova çarş akşam turumuzun 4.sünü Evka-3 tarafında yapıcaz; yokuşlu olduğundan inişli çıkışlı, yani eğlenceli ve terletici-serinletici olacağını düşünüyorum :)

duruma göre İzyuva da yapabiliriz; kalan süreye göre, yine patika kafede bitirebiliriz.

buluşma, her zamanki gibi, 20:30'da EÜ kampüs anakapısında...

grşz, bol bisikletli günler,

seçkin

--
Yrd Doç Dr Seçkin Erden
EÜ Makine Müh Böl
Oda no: 213
T: (232) 311 10 10 - 1898 / 213
C: (505) 450 47 62

• Beğen
Tepkiler: Emre TAVKAYA
Scudo
@seçkin erden

Seçkin abi o kadar çok tur duyurusu var ki burda arada ben bile zor gördüm =) Başlığı güncel tutmak için birşeyler yazayım dedim =) görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
Evka3 gezisi, güzel oldu; 15 kişi, 15 km, biraz ter attık :)

Ailece katılan Korhan Bey'e çok tşk ediyoruz. Haftaya sanırım daha çok hoşlarına gidebilir; düz yol Karşıyaka yapalım diyoruz...

grşz, bol bisikletli günler...

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Hocam sağolun biz teşekkür ederiz çocukların gerçi sabah her yerleri tutulmuş bir haldeydi ama :)) bir şeyleri başarmanın verdiği güvende gözlerine yansımıştı. Akşam; arkadaşlarımıza evka 3 ün tepesine bisikletle çıktık dediğimizde bize kimse inanmaz dediler :) çok güldüm. Bu grup çok iyi oldu bence.

Süpersin korhan abi ya, ilk tanıştığımız gün geldi şimdi aklıma da perşembe turunda gerçekten herkesin tanımasını istediğim birisiniz. Gönlüne göre bir bisiklete de sahip olursun umarım ;) Haftaya çarşamba görüşmek üzere...

• Beğen
Seçkin abi bu haftanın tur duyurusunu yapıcak mısın burda? Mangal olunca belki talep artar :p bende gelebilirim umarım :s

• Beğen
@seçkin erden

Abi sen iste yeterki güncel tutarız bu çarşamba geceleri sürüşlerini siteden. :D

HAYDİ ETKİNLİĞE ARKADAŞLAR!!! :in: :D

• Beğen
bu hafta yine bornova yapıyoruz; malum geçen hafta konuştuğumuz gibi her ayın son çarşambasını bornovamıza ayırıyoruz ;-)
etkinliğin facebook linki:
(link)

20:30 EÜ kampüs anakapı hareket.
meydan, b.park, k.park, özkanlar... bornova kazan (?), biz kepçe :))
biraz dolaşıp, biraz da sohbet edicez :)
22:30 bitiş.

grşz, bol bisikletli günler :)

• Beğen
Tepkiler: Erman ALKAYA
Bornova Belediyesi resmi web sayfasından alıntıdır:))
[[Yeşili, bamyası, domatesi, nar bahçeleriyle ve piknik alanlarıyla bilinen Bornova, tarihin akışı içinde değişik kültürleri konuk etmiş ve bu misyonunu halen sürdürmektedir.]]

bamya diyordum ya geçen aklıma geldi :))))))

• Beğen
Geri