Scudo Sports

Bornova-"Alsancak Çimler" Çarsamba Akşam Turu, 16.06

seçkin erden

Aktif Üye
Tepki
65
etkinliğin facebook linki:
(link)

hareket:
20:30 EÜ kampüs anakapı.

Grup Öncümüz:Gürdal (güzergaha göre farklı noktalardan katılım olabilir).
"Arkadaslar daha öncede alsancaga gecerken kullandığımız güzergah rahat bir güzergah sanırım, ağaçlı yol üzerinden cınarlıya sapmadan arka, cevre yolu üzerinden ve alsancaga silolar tarafından rahatça girebiliriz zannediyorum."

• Beğen
Tepkiler: Erman ALKAYA
Scudo
Seçkin abi bende açmanızı bekliyordum konuyu dayanamayıp ben açacaktım yoksa ama saygısızlık olmasın diye tez davranmadım.Yine güzel bir etkinlik umarız güzel ve yeni katılımlar olur yarın akşam 20:30 EÜ kampüs anakapı önünde buluşmak üzere herkesi bekliyoruz arkadaşlar... :)

• Beğen
Tepkiler: seçkin erden
@eralkaya

Ermancım ne saygısızlığı, ne demek yav :)
açarsın tabii, neden olmasın? konuşalım bunları bi ara ;)
grşz, bol bisikletli günler :)

Gürdal şööle yazmış:

"Hareket:
20:30 EÜ kampüs anakapı.
20:40 EÜ hastane ana kapı.
20:45 Bölge durak (ağaçlı yol tarafı)
çınarlı yol ayrımında 1. oto sanayi tarafına dönüp
Atatürk spor kompleksi önünden cevre yoluyla silolar tarafından alsancaga giriş

tahmini varış 21:30

sonrasında konak tarafında yine bisiklet yolunu gaspedenlere karşı konak iskeleye kadar bir tur ve alsancak cimlerde sohbet"

@seçkin erden

Bisiklet yolunu kaspedenlere karşı olan konak sürüşü çok keyifli olacak tek başına geçerken hep sorun oluyordu milletten yol almak zor oluyodu grup olarak geçince yol vermek zorunda kalacaklar. :D :D:boese157:

• Beğen
@eralkaya

sorma Ermancım, sınav kağıtlarını okuyorum da :eek:

facebook'ta fotoları gördüm; güssel eğlenmişiniz :in:

çok şey kaçırmışım yani :(

• Beğen
Tepkiler: Erman ALKAYA
@seçkin erden

Hmm doğru anladım abimde sınavlarla boğuşuyor geçen çok yoğunum bu haftalar demişti sağlık olsun artık önümüzdeki hafta gelirsiniz siz olmadan olmuyor bize bir lider lazımmm!!! :)

• Beğen
@Genar Batur

(Kesin hükümlerle ve bir komutan edasıyla diyebilirimki) Başka birine gerek yoktur, bence Seçkin abi tektir, yeterdir yokluğunu dün ensemizde hissetmişizdir. :D

Geri