Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Borla iyimidir??

Tepki
23
sevgili BF üyeleri.Ben bir borla alıcam ama sizce iyimi.yani tavsiye eder,önerirmisiniz.memnunmusunuz.ağırlık durumu nedir.ayrıntılı bilgi alabilirmiyim lütfen.şimdiden teşekkürler.

Scudo
borla başlangıç bisikleti olarak gayet güzel bi bisiklet
bende 2009 modeli var yaklaşık 2yıldır kuullanıyorum önümüzdeki ay değiştiricem
daha üst model bi bisiklet alamyı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
ağırlık durumuna gelince borla 2009 yaklaşık 13.5 kilo olması gerekiyor 2010ve 2011 modellerde ağırlık düşmüş olabilir

Başlangıç Olarak Düşünüyorsan İyi Ve Upgradelere Acık Bı Bısıklet.

Borla tam sana göre bence. Başlangıç seviyesi bisikleti olan Borla seni uzun bir süre tatmın edicektir. Abilerimin de dediği gibi upgradelere açık bir bisiklet. Şimdiden hayırlı olsun. İyi akşamlar...

borla iyi bisiklettir, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. tavsiye ederim ama bütçeyi 50-60 dolar daha artırıp ön maşası kilitlenen bir bisikleti şiddetle tavsiye ederim. tam emin değilim ama bildiği kadarıyla sedona 711 v'nin maşası kilitleniyor ve verdiğin 50 dolar farka değer.

birazcık daha bütçeyi yükseltip sedona 711 V almanızı tavsiye ederim. başlangıç için en ideal model bence

İkisi de aynı...
711 , 711v ve 711d olarak ikiye ayrılıyor... V v-fren, D disk fren...

aynı şey o ikisi 711 modeldir isimdeki esas fark v si ise v fren eğer d olursa disk fren iyi forumlar

@emir arıca

2.ci sayfadaki yazıyı görmemişim :D

Bende Borla almayı duşunuyorum.Forumda bir çok konu açtım çoğunlukla Borla öneriyor herkes :)

@atilla alperen efe

Evet, başlangıç için çok iyi bir bisiklet.600 TL'ye kadar en iyi bisiklet :)

Ön maşası kilitlenen derken neyi kast ettiniz? Ayrıca ben de 711 v almayı düşünüyorum. Ve kron xc 1000 ile 711 v yi nasıl karşılaştırırsınız? Hangisini almam daha uygun olur. gerçi bütçem max 750 tl ama...

Geri